Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!

• Μας εχουν βάλει στή γωνία και μας...βαράνε!
• Στόχος ο Γιάν(ν)νης Βαρουφάκης...
• Τις διαπραγματεύσεις πήρε πάνω του ο Αλεξη Τσίπρας.

           Λετονία.
           Ρίγα. 
           Συνοδος Κορυφής και υπουργών Οιονομικών...
           "Ολοι εναντίον ενός"!
           Στο...καναβάτσο ειναι πεσμένος ο Γιαν(ν)νης Βαρουφάκης και τον βαράνε ολοι οι αλλοι συνάδελφοί του στήν Ευρωζώνη!
           Απόδειξη του οτι δέν..."πέρασε καλα" σ'αυτό το Eurogroup ο υπουργός μας αποδεικνύεται και απο το γεγονος οτι δεν έφαγε μαζύ με τους αλλους υπουργούς ο δικός μας! Ολοι τόν χλεύαζαν και έδειχναν φανερά την αντιπάθειας τους!..
           Αν και αυτο ως γεγονός ειναι απαράδεκτο, φαινεται οτι ο κ. Βαρουφάκης εχει πια απωλέσει, εχει χάσει, την αξιοπιστία του! 
           Και φταίει ο ίδιος! Αυτός εδωσε τις λαβές, τις αφορμές ωστε σήμερα να εχουμε (απαράδεκτες το επαναλαμβάνω) τετοιες συμπεριφορές!
           Ηταν...,η, δεν ηταν εκει ο Γιαν(ν)ης Βαρουφάκης, έδειξαν οι υπόλοιποι υπουργοί, οτι δεν τον υπολόγιζαν!.. 
           Βλέποντας αυτη την απαράδεκτη συμπεριφορά των συναδελφων του, ο κ. Βαρουφάκης αποφάσισε να πάει γιά φαγητό με φιλους τους!
           Ετσι και υστερα απο αυτά τα τελευταία γεγονότα, τό...παιχνίδι των διαπραγματεύσεων  ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και φυσικά η ομάδα του φίλου μου Γιάννη Δραγασάκη!
           Τωρα...
           Δεν μπορεις, οταν εισαι υπουργός Οιονομικών, να λες "καλοδεχούμενο το μίσος των δανειστων στο πρόσωπό μου"! Οχι αγαπητέ μου! Στό συμβούλιο, στο Eurogroup, δέν εκπροσωπείς τον εαυτόν σου! Μας εκπροσωπείς ολους! Ολη την Ελλαδα! Ετσι δεν χρειάζονται τετοιες δηλώσεις!..
            Επειτα απο την...παράκαμψη του Γιαν(ν)η Βαρουφάκη τήν υποθεση ανέλαβε πλεον ο Γιαννης Δραγασάκης, ο οποιος με τις οδηγίες του  Αλεξη Τσίπρα, ειναι αποφασισμένος να έρθει γρηγορα σε οριστική συμφωνία με τους δανειστές μας πριν καταλήξουμε  στα βράχια... Αλλωστε σε τελευταια δημοσκόπηση το 70% του ελληνικού λαου ειπε οτι θελει το ευρώ και οτι πρέπει η κυβέρνηση να έρθει σε συμφωνία, για να μην ειμαστε πιά σε απομόνωση!
                                                                         Γιώργος Κοντονής


          



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου