"...ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ"!

• Με Κυβερνηση Εθνικης Ενότητας, θα σωθούμε!
• "Ναι..."! Λεει ο Αντωνης Σαμαρας...
• "Ονειρο εαρινής νυκτος..."! Απαντα η Κυβερνηση...

           Ειναι γεγονος οτι τα πραγματα πηγαίνουν απο το κακο στο χειρότερο! Τα ευρω, τελειώνουν! Μαλιστα σύμφωνα με δηλώσεις κάποιων υπουργών τα χρηματα, τα ευρω που εχουμε επαρκούν μονο μεχρι και τις 9 Απριλίου! Δηλαδη μεχρι και λιγες ημερες πριν απο το Πάσχα!
           Επειδη λοιπον η κατασταση ειναι κρισιμη και η χωρα μας ειναι έτοιμη για...έξοδο, να την πετάξουν δηλαδη απο το ευρω, η κατασταση σώζεται μονο με μια Κυβερνηση Εθνικης Ενότητας!
           "Δηλαδη...Μονο ολοι μαζυ"! 
           Μου ειπε χαρακτηριστικα ενα υψηλόβαθμο στέλεχος της παρούσας Κυβερνησης, το οποιο μαλλον δεν έδειχνε ευχαριστημένο απο τις τελευταίες εξελίξεις...
           Ομως!
           Ομως και επειδη η κατασταση ειναι η χειρότερη απο καθε αλλη φορα, με τις άστοχες ενέργειες της Κυβερνησης του ΣΥΡΙΖΑ, για να σωθούμε πρεπει να υπάρξει μια κοινή γραμμη σε ολα και απο ολους!..
           "Αν το σχέδιο ειναι να παραμείνει η Ελλαδα στην ζώνη του ευρώ, θα παράσχουμε στήριξη"! Δήλωσε ο πρωην πρωθυπουργος, πρόεδρος της Νεας Δημοκρατιας Αντωνης Σαμαρας, στο Πρακτορείο Ειδησεων Bloomberg.
           "Όνειρο εαρινής νυκτος.."! Ηταν η απάντηση της Κυβερνησης του Αλεξη Τσιπρα, δια στόματος Γαβριηλ Σακελλαρίδη! Ισως ομως ο Κυβερνητιος Εκπρόσωπος, να μην γνωριζει το τι μας ετοιμάζουν οι Εταιροι μας! Και ακομα ισως να μην εχει καταλαβει και να μην αισθάνεται δηλαδη, οπως και ολοι εκει στην Κυβερνηση, την κρισιμότητα της κατάστασης για ενα GREXIT!
           Μονο μια Κυβερνηση Εθνικης Ενότητας τουτη την ωρα, μπορει να σώσει την τραγικη κατασταση, οπως τοτε στις 24 Ιουλίου του 1974, οπου κλήθηκε, να επιστρέψει απο το Παρισι ο Κωνσταντινος Καραμανλης και να σχηματίσει την πρωτη Κυβερνηση Εθνικης Ενότητας, η οποια κατάφερε να μπουν καποια πραγματα στην σωστη βάση τους! Μέλη της Κυβερνησης εκείνης ηταν στελέχη των προδικτατορικών κομμάτων της ΕΡΕ και της Ενωσης Κέντρου και καποια απο τις ομαδες αντιδικτατορικού αγώνα!
           Κατι τετοιο πρεπει να γινει και σημερα Αλεξη μου, εαν θέλεις να σωθει η Πατριδα μας.
           Πρεπει λοιπον το συντομότερο δυνατον, ακομα και χθες, να σχηματιστεί Κυβερνηση Εθνικης Ενότητας, η οποια να αναλαβει και να βγάλει τα κάστανα απο την φωτιά! Να σώσει την Ελλαδα απο τα βράχια που την οδηγεί τουτη η Κυβερνηση με πυραυλικη ταχύτητα!
           "Μονο ολοι μαζυ" Αλεξη Τσιπρα, κυριε Πρωθυπουργε... Ολοι μαζυ...
           Εντάξει;
                                                                                         Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου