ΝΙΚΗ





• Η επιτυχια ήταν δεδομένη!
• Θέσεις και απόψεις, εντυπωσιακές!
• Απ'ολα τα Αρσάκεια πήραν μέρος...

           Όταν δέχτηκα την πρόσκληση απο τον καλο μου φίλο τον καθηγητή Γιώργο Μπαμπινιωτη, τον πρόεδρο της Φιλοεκπαιδευτικης Εταιρείας, δεν περίμενα μια τέτοια εκπληκτική οργάνωση! Το ομολογώ!
Και ναι!
Ναι ολα ήταν τέλεια!
Και είχε δίκιο ο φίλος μου ο Γιαννης Βακαλόπουλος διευθυντής του Α Λυκειου στο Αρσακειο πάνω εκει στην Εκάλη όταν με ενημέρωνε οτι οσα θα έβλεπα θα με εντυπωσιαζαν!
Και πραγματικα ετσι έγινε!
Στο  4 Παναρσακειακό Μαθητικό Συνέδριο με θέμα  Αγώνας και Αγώνες, που παρακολούθησα μαζί με την μεγάλη κόρη την Λεμυ και την μικρή της κόρη την εγγονή μου Λιντα (η μεγάλη εγγονή μου και κόρη της Λεμυ η Ελεανα τελειώνει φέτος το Αρσάκειο και ετοιμάζεται για το Πανεπιστήμιο) έμαθα πολλά τα οποία ως δημοσιογράφος 50 χρόνια αγνοούσα!
Και το πιο σπουδαίο ειναι οτι το έμαθα απο μικρά παιδιά μαθητές Γυμνασίου και Λυκειου!
Δικό μου σύνθημα για τα παιδιά αυτα ειναι.
ΝΙΚΗ...
Θα πρεπει ομως να αναφερθω και στην προεδρία και διεύθυνση της εκδήλωσης της δεύτερης ενότητας της καλής μου φίλης και εξαίρετου καθηγήτριας του Πανεπιστημίου, της Dr.Αντωνίας Τριχοπούλου, η οποία οπως μου ειπε στό τέλος του Συνεδρίου, εντυπωσιάστηκε "απο τίς θεσεις και απόψεις-ερευνες των μαθητών"...
Θα το διαπιστώσετε και εσείς απο τις εικόνες που θα δείτε και φυσικά απο το video που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής Καθε Μερα Παντου!
Θα μπορούσα να γράφω δεκάδες σελίδες για την εκδήλωση, δεν θα το κάνω όμως γιατι όσα
λόγια και αν χρησιμοποιήσω θα ειναι φτωχά μπροστά σε αυτα που είδα και έζησα πάνω εκει στην Εκάλη!
Μια κουβέντα μονο!
ΜΠΡΑΒΟ
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου