ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ...

• Οποιος δεν μπορεί υποβάλει παραιτείται!
• Δημοψηφισμα σημαίνει έξω απο το ευρω...
• Αλλα λέει και άλλα κάνει ο πρωθυπουργός!

           Εγινε σύσκεψη-ενημέρωση απο τον Πρωθυπουργό και ο Αλέξης δέν ξέρω εαν τούς τα ειπε ολα;
           Ξέρω ομως οτι προσπάθησε να καλύψει τον υπουργό του τον Γιαν(ν)η Βαρουφάκη, το οποίο, λίγο πριν ειχε θέσει οχι απλώς στο ψυγείο, αλλά στήν κατάψυξη, αναθέτοντας τόν ρόλο του στόν αναπληρωτή υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτος, ο οποιος θα κανει τίς διαπραγματεύσεις...
           Ειπε πολλα και οχι άγνωστα ο κ. Τσίπρας, ο οποίος τά εβαλε με τήν κ. Μέρκελ, απο την οποία λιγη ωρα πρίν τήν εκλιπαρούσε, να μας δώσει λίγα χρήματα! Αλλα λέει και αλλα κάνει ο πρωθυπουργός δυστυχώς!!!
           Και το κερασάκι της ενημέρωσης μπήκε στήν...τούρτα τήν ωρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ειπε οτι εαν υποχρεωθεί να υπογράψει "σύμβαση" με τους Εταίρους μας που δεν θά τόν ικανοποιεί, τοτε θα προσφύγει σε δημοψήφισμα! Δημοψήφισμα που θα σημαίνει έξω απο τήν ζώνη του ευρω!!!
           Δηλαδη κ. Τσίπρα παλι ο λαός θα τήν πληρώσει;
           Εμεις ψηφίσαμε τον Ιανουάριο και εσυ αφου "αρπαξες" την ψήφο μας με υποσχέσεις και λόγια του αέρος έρχεσαι τώρα και θέλεις να ρίξεις τήν ευθύνη την δική σου, σε ολους εμας!
           Γιατί Αλέξη;
           Οταν κάποιος πιστεύει οτι τόν εξαπάτησαν (ουτε μικρα παιδιά να εισαστε ρεε!) και οτι δέν μπορεί, δέν αντέχει, τότε υποβάλει τήν παραίτηση του! Και φυσικά ερχεται ο επόμενος που θα ειναι πιο ικανός ωστε να λύσει τό πρόβλημα.
           Ετσι, δεν ειναι Αλέξη μου;
           Ε;
                                                                                Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου