"ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ..."!

• Το φαινόμενο των καταλήψεων...
• "Δεν μπορει να ειναι ανεκτός ο ένοπλος αγώνας"!
• "Ξανακτυσε" ο Γιάννης Πανούσης...

           "Θα εχουμε νεκρούς..."!
           Ετσι απαντησε σε ερωτηση συναδέλφου μου δημοσιογραφου, ο υπουργος Δημοσιας Τάξεως, Προστασίας του πολιτη ο Γιαννης Πανούσης.
           "Θα εχουμε νεκρούς, αν δεν αντιμετωπιστεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ το φαινόμενο στις Σκουριές", τονισε ο υπουργος χαρακτηριστικα...
           Ειναι γεγονος πως, επάνω εκει τα "πραγματα δεν ειναι καθόλου καλά"! Μαλιστα ημερα με την ημερα, πηγαίνουν απο το κακο στο χειρότερο! 
           Η δηλωση αλλωστε του κ. Πανουση οτι "τα πραγματα εχουν αγριέψει...", τα λεει ολα! Και ναι ο υπουργος, εχει απόλυτα δίκιο. Το κακο, δεν αργεί να γινει... Μια απροσεξία της στιγμής και η...έκρηξη θα γινει... Ολα κρέμονται απο μια κλωστή! Αυτη ειναι η αληθεια...
           "Η Αστυνομια βρεθηκε ανάμεσα σε 3000 εργαζόμενους απο την μια και σε 1000 κατοίκους απο την αλλη που συγκρούονται", υπογραμμισε ο Γιαννης Πανουσης στους δημοσιογραφους.  Και οπως αναφέρουν οι πληροφορίες απο την περιοχη δεν...μιλανε ωστε να βρεθει μια...άκρη. Μια λύση. Αλλα εχουν βγάλει τα...κουμπούρια έτοιμοι για πόλεμο! Πριν λιγες ώρες η πρωτη μάχη εγινε με...πέτρες και ξύλα! Αυριο ομως, ισως το πολεμικό υλικό να αλλάξει. Και τοτε γραψε αλίμονο!
           "Η δουλεια της Αστυνομίας ηταν να μην σκοτωθούν μεταξυ τους οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές που βρισκονται σε συνεχή σύγκρουση με κινδύνους ζωής", ειπε ο υπουργος, ο οποιος τα λεει συχνά, έξω απο τα δόντια και προς καθε κατεύθυνση για την "Αριστερά του ΤΙΠΟΤΑ"! Και ο Γιαννης Πανουσης συνέχισε. "Ο ένοπλος αγώνας δεν μπορει να ειναι ανεκτός στη Δημοκρατια. Η ήπια διαχείρηση ειναι αποτελεσματική, αλλα δεν μπορει να ειναι μόνιμη..."!..
            Και ναι.
            Ναι, ετσι ειναι. Μαλιστα οπως ο κ. Πανουσης με σχόλιο του στην εφημερίδα "Καθημερινή" γράφει  "...η Αριστερά δεν αντελήφθη οτι αυτη η λογική και πρακτική ειναι αυτεπίστροφον όπλο (οπως ειναι πιο γνωστο μπούμεραγκ!) και οτι τις περισσοτερες φορες δεν εχει καμια σχέση με κοινωνικά κινήματα."!
           Ποιος μπορει να μας πει οτι εχει άδικο ο υπουργος; Η, οτι δεν ειναι ετσι; 
           Υπαρχει κάποιος; Ε;
                                                                                                       Γιώργος Κοντονής
        



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου