"ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ;"

• Απειλές της ΠτΒ κατα των δημοσιογράφων...
• "Θα πρεπει να λενε την αληθεια...", λεει!
• Αυτο εγινε για πρωτη φορα στην Βουλη!

           Ντροπη!
           Ναι ειναι ντροπη και ΑΙΣΧΟΣ αυτο που εγινε στην Βουλη τις τελευταίες ώρες τούτες τις ημερες της Μεγαλης Εβδομαδας!
           Ενα τετοιο πρωτοφανές γεγονος γινεται για πρωτη φορα στον Κοινοβουλευτισμό. Για πρωτη φορα στην ιστορια του, προεδρος της Βουλης σε συνεντευξη Τυπου να κανει - να πραγματοποιεί επιθεση κατα των εκπροσώπων του Τυπου! Κατα επαγγελματιών δημοσιογράφων, επειδη νομίζει οτι "δεν κάλυψαν την τριήμερη συνεδριαση για το λογιστικό έλεγχο του χρέους"!
           Ο λογος για την Ζωη Κωνσταντοπουλου, την προεδρο της Βουλής, η οποια κατα την διάρκεια της συνέντευξης Τυπου έμμεσα (για μενα αμεσα...) απειλησε τους συναδέλφους μου δημοσιογραφους, οι οποιο δεν ειδοποιήθηκαν για την συνεδριαση!!!
           Μαλιστα η "κυρια προεδρος" της Βουλής μας εκανε και...μαθήματα δημοσιογραφίας! Ναι! Μα υπέδειξε πως να καλύπτουμε τα γεγονότα! Ποια πρεπει να..."κτυπαμε" στην πρωτη σελίδα! Ποια πρεπει να ειναι πρωτα θεματα στην τηλεοραση και το ραδιοφωνο! Πως να λεμε την ΑΛΗΘΕΙΑ! Μαλλον την δικη της ΑΛΗΘΕΙΑ! Και με ποιο τροπο πρεπει να...σχολιάζουμε την είδηση! Ευχαριστούμε...,δεν θα πάρουμε!!!
           "Θα πρεπει να λενε την αληθεια στην Βουλη. Να παρουσιάζουν τα γεγονότα και να ειναι εδω..."!  Υπογραμμισε χαρακτηριστικα η Ζωιτσα μας! 
           Ακομα μίλησε, απείλησε πιο σωστα, τους Κοινοβουλευτικούς συντάκτες θυμίζοντας τους οτι εχουν "προνόμια" τετοια (οι Κοινοβουλευτικοί συντάκτες) που τα απολαμβάνουν και ετσι θα πρεπει να κανουν σωστα την δουλεια τους!
           Κυρια πρόεδρε της Βουλης τι, ποια ειναι τα "προνόμια" τα οποια εχουν  οι συναδελφοι δημοσιογράφοι; Τους πληρώνετε εσεις; Τους...ταϊζετε; Ποια λοιπον ειναι τα "προνόμια"; Ε;
           Πολυ σωστα οι συναδελφοι μου σχολίασαν μέσω Twitter τα νεα καμώματα της Ζωης Κωνσταντοπουλου, η οποια κατέκρινε και για αυτο, τους δημοσιογραφους!.. 
           "Παλι αυτη;" Μου ειπε ενα απο τα πρωτοκλασάτα ονοματα, απο τα υψηλόβαθμα στελέχη του Αλεξη Τσιπρα! 
          Δυστυχως. "Παλι αυτη"! Και οσο ο πρωθυπουργος δεν την...μαζεύει, δεν της...τραβάει το αυτί, τοσο εκεινη θα...εκτροχιάζεται! 
          Αλεξη, οσο ειναι καιρος κανε κατι! Δεν παει αλλο με τις παραξενιές της κ. ΠτΒ! Ετσι;
                                                                                                         Γιώργος Κοντονής
  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου