ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ...

• Ενας "υπνάκος καλο κάνει"!
• Τα...Χασμουρητά του ακούστηκαν σ'ολη την αίθουσα...
• Η αγωνία και η κούραση ηταν οι...αιτίες!

           Δεν...τρώγονται με τίποτα!
           Δεν τούς νοιάζει και δέν ενδιαφέρονται για τίποτα!
           Το οτι βρέθηκαν στή θέση αυτή, οφείλεται σε καθαρή σύμπτωση συγκυριών! Και τίς οποίες θα αναλύσω μια αλλη φορά. Και οπως εχω ξαναπεί "ολα στήν ώρα τους"!
           Ο λόγος για τήν Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εκμεταλλεύτηκε τα μνημόνια και τα χαράτσια  που ειχε υποβάλει με πολύ πολύ βάναυσο τρόπο η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και με τα χιλιάδες ψέματα που μας είπε και αφού μας έταξε "λαγούς με πετραχήλια", άρπαξε την ψηφο μας και ήρθε στη ηγεσια τής χώρας απο τό...πουθενά!
           Ετσι λοιπόν πολλά ειναι τα...ανορθόγραφα που βλέπουμε να γίνονται απο τήν Κυβέρνηση, της οποίας η..."χάρη των 100 ημερών" τελείωσε... Και τώρα ολα αλλάζουν... Ο κόσμος τήν εχει πια καταλάβει... Και δέν πρόκειται να συγχωρέσει κανένα αλλα λάθος της!..
           Δυστυχώς η Κυβέρνηση αργησε πολύ. Και η κατάσταση για την χώρα μας, εχει αρχίσει να γίνεται "μη αναστρέψιμη", οπως λένε και οι γιατροί για κάποιες περιπτώσεις ασθενών που ο κίνδυνος για να...φύγουν ειναι πολυ μεγάλος.
           Και ενω συμβαίνουν ολα αυτα ερχονται και κάποια "αλλα" στή δημοσιότητα που φέρνουν το..."πικρό γέλιο" σε ολους μας! Απο την μία τα καμώματα του υπουργού Οικονομικών Γιανη μ'ενα "νι" Βαρουφάκη που δεν μας αφήνουν να πλήξουμε! Αυτο το παιδι καθημερινά μας...τροφοδοτεί με χιλιάδες παράξενες ειδήσεις! Και απο την αλλη, ειναι καποιοι υπουργοί που προσπαθούν να βγούν στο φως της δημοσιότητας, με διάφορα...κόλπα, η και χωρίς την...θέληση τους, οπως αυτο που εγινε πρίν λίγες ώρες με τον υπερυπουργό Νίκο Βούτση, τόν οποιο η κάμερα..."έπιασε" να κοιμάται στην Βουλή, τήν ώρα που μίλαγε η υφυπουργός Εσωτερικών η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά!!! Ενας..."υπνάκος" κάνει καλό! Αγωνία και κούραση οι...αιτίες;  Η, κατι αλλο; Ομως...
           Φαίνεται πως αυτά που έλεγε η κ. Κόλλια - Τσαρουχά...ηταν, ενήργησαν πιο σωστά οπως ενα νανούρισμα! Ετσι ο κ. Βούτσης άρχισε τα χασμουρητά που ακούστηκαν παρακαλω μεχρι έξω απο την αίθουσα του Κοινοβουλίου. Και σε λίγο ήρθε ο ύπνος! Δεν κατάφερε να κρατηθεί ο "κύριος υπουργός" και...αποκοιμήθηκε!
           Καληνύκτα κύριε υπουργέ...
           Καληνύκτα σας.
                                                                                 Γιώργος Κοντονής

         
           


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου