ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ!..

• Η Κυβέρνηση εχασε τήν ευκαιρία...
• Ο ενας μετα τον άλλον μας εγκαταλείπει!
• Τώρα ο χρόνος ειναι υπέρ των δανειστών...

           Ειναι γεγονός οτι η Ελλάδα τα εχασε πια ολα!
           Ενας... Ενας...,απο τους μέχρι και χθές φίλους μας, φεύγει!
           Ο ενας μετα τόν άλλον λοιπόν μας, εγκαταλείπει!
           Φίλοι ΤΕΛΟΣ!!!
           Ο Αλέξης Τσίπρας και οι χειρισμοί του στην υπόθεση των διαπραγματεύσεων, εχουν κάνει τούς μέχρι και χθές φιλους και υποστηρικτές της χώρας μας, να μας αφήσουν! Και φυσικά να μας εγκαταλείψουν!
           Ολοι τωρα, οι μεχρι και πρίν απο λίγο, φίλοι μας, δεν θέλουν ούτε να μας δούνε! Και ουτε να μας ακούσουν!
           Και θα πρέπει να σας πω, πως ακόμα και οι Ισπανοί του Αριστερού Κόμματος, κάτι οπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ας πούμε, έφυγαν. Οι Αριστεροί του Podemos λοιπόν και σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων "εχουν εγκαταλείψει τίς ουτοπικές τους εξαγγελίες και παίρνουν αποστάσεις" απο τους ΣΥΡΙΖΑίους συντρόφους τους!!!
           Για το γεγονός οτι εχουμε πια χάσει ολους τις φίλους μας, υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο!
           Ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσιπρας, ο οποίος ειχε την μεγάλη ευκαιρία να κάνει οτι θέλει τους Ευρωπαίους Εταίρους μας, αμέσως μετα τις εκλογική του νικη στις 25 Ιανουαρίου, τότε που ολοι αυτοί ηταν σαν τα κοτόπουλα ζαλισμένοι! Τότε που ολοι έτρεχαν για να να...καλοπιάσουν τον Αλέξη Τσίπρα. Ηρθαν εδω σχεδόν τα περισσότερα κορυφαία στελέχη (Μάρτιν Σούλτς, Γερούν Νταισελμπλούμ κλπ) για συνομιλίες! Τοτε, αντι ο κύριος πρωθυπουργός, να αρπάξει την ευκαιρία και να πάρει πολλά απο την Ευρώπη, την εχασε και ιδού το αποτέλεσμα!!! Τότε θα μπορούσε κάλλιστα να ειχε κλείσει η συμφωνία και να μήν ειμαστε σήμερα έτοιμοι για τα βράχια!!!
           Τούς τελευταίους φίλους τούς χάσαμε, από την συμπεριφορά του υπουργου "μας", του Γιανη, μ'ενα "νί" Βαρουφάκη! Λάκισαν ολοι! Το'βαλαν στα πόδια!  Και δέν φθάνει μόνο αυτό. Κατάλαβαν οι Ευρωπαιοι οτι δεν εχει η κυβέρνηση σχέδιο και η συμπεριφορά τους απέναντι μας άλλαξε! Μας κτυπούν τωρα αλύπητα!!! Ακόμα και τούτη την ωρα που ειμαστε πεσμένοι στο καναβάτσο ανήμποροι για οποιαδήποτε αντιδραση...
           Μήπως ολα αυτά ειναι ψέματα; Ε;
           Απο λάθη της Κυβέρνησης χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία, δυστυχώς..
           Ξεμείναμε και απο φίλους...
                                                                              Γιώργος Κοντονής


           






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου