ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ!

• Η Μακεδονία ειναι Ελληνική κύριε...
• Και τα Σκόπια ειναι FYROM κύριε...
• Την ιστορια δώρο στον ΓΓ του ΝΑΤΟ...

           "...Η Μακεδονία"!
            Ετσι αποκάλεσε την FYROM τα Σκόπια ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ ο Γενς Στόλτενμπεργκ, προσερχόμενος στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, για να πάρει μέρος στην "κοινή συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας των "28" χωρών μελών"!..
           Μάλιστα ο κύριος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ κάλεσε ολα τα εμπλεκόμενα μέρη να εργαστούν "ωστε να αποφευχθεί η βία στην FYROM και να λειτουργήσουν οι δημοκρατικοί θεσμοί στο έπακρο..."!
           Εκει που πρεπει να σταθω παραπάνω ειναι στο γεγονός πως ο κ. Στόλτενμπεργκ  πανω απο πέντε φορές αποκάλεσε τα Σκόπια, την FYROM  "Μαιεδονία"! Και εκεινο που έβγαλε οχι μόνο τους Ελληνες επισήμους "έξω απο τα ρούχα τους" αλλα σχεδόν ολους, ειναι η δήλωση - ανακοίνωση που εκανε...
           "Το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη "Μακεδονία", καθώς προκειται για επίδοξο μέλος του Οργανισμού..."! 
           Τόνισε χαρακτηριστικά ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, ο οποιος απεδειξε, για αλλη μια φορά οτι δεν γνωριζει την ιστορια του Οργανισμού που προΐσταται!
           Και αυτο αποτελεί και ειναι ντροπή για ενα γενικό γραμματέα ενός μεγαλο και ισχυρού Οργανισμού, οπως ειναι το ΝΑΤΟ...
           Φαίνεται πως δεν πήραν κάποιοι το μήνυμα που η Ελλάδα τους εχει στείλει εδω και καιρό! Ετσι συνεχίζουν τις προσπάθειες για αποδυνάμωση της χώρας μας, παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδαι καί μαλιστα σε ευέλικτη περιοχή οπως τα Βαλκάνια!
           Πάντως, προσωπικα προτείνω στην Κυβέρνηση, να στειλει επειγόντως στο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ δώρο την Ελληνική Ιστορία, προκειμένου ο κ. Γενς Στόλτενμπεργκ, να την διαβάσει, μπάς και καταλάβει ποια εινα η Ελλάδα. Και οτι η Μακεδονια ειναι Ελληνική!
           Αρκετα ομως με ολους αυτούς τους ανιστόρητους!
          Δεν γνωρίζει ο κύριος αυτός οτι αν δεν ηταν η Ελλάδα, ολες οι αλλες χώρες, δεν θα ήξεραν τι σημαίνει δημοκρατία; Θα ειχαν μεσάνυκτα;
          Ε;
          Ντροπη ρεε!
                                                                         Γιώργος Κοντονής
          





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου