ΖΩΗΣ, ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...

• "Κυριε Αστυνομικέ", ειπε ειρωνικά η Ζωϊτσα...
• "Και εμείς εργαζόμενοι ειμαστε" η απάντηση...
• "Ουδέν σχόλιον", απο τον Γιαννη Πανούση...

           Τελικά, η πιο μεγάλη πληγή της Κυβέρνησης και ιδιαίτερα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δεν ειναι η συμφωνία, η πιο σωστά μόνο η συμφωνία, αλλα ειναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου!!!
           Ειναι γεγονός πως η  πρόεδρος της Βουλής, εχει χαράξει δικό της δρόμο στην πολιτική... Και δέν ειναι ψέματα να σας πω, πως πιστευει οτι η Βουλή της ανήκει! Οτι ειναι δική της! Οτι την εχει πάρει κληρονομιά, απο το χωριό του πατέρα της, λίγο έξω απο την Κρέσταινα! Η, της τήν εδωσε προίκα ο φίλος μου ο Νίκος Κωνσταντόπουλος!
           Η νέα "επιχείρηση" της Ζωής Κωνσταντοπούλου ξεπέρασε καθε προηγούμενο! Τα εβαλε με τον επικεφαλής Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Αστυνομίας (ειναι ενας απο τούς καλύτερους που υπαρχουν στο Σώμα), ο οποιος τηρώντας τις εντολές, εκανε την δουλεια του σωστα, σταματώντας τήν πορεία λίγο πρίν τήν είσοδο στην Βουλή...
           Τότε, ποιός είδε τήν Ζωή και δεν την...φοβήθηκε! Άστραψε και βρόντηξε! Τα εβαλε με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, ζητώντας του με αυστηρό και υποτιμητικό τρόπο να της πει ποιος εδωσε την εντολή... Το ύφος της ηταν μιας δασκάλας της παλιάς εποχής, η οποία απευθύνεται σε μαθητές της...  Αλλά και εκείνο το "Κύριε Αστυνομικέ" που με ειρωνικό τρόπο του ειπε, κάνοντας πως δεν ξέρει τούς βαθμούς της ΕΛ ΑΣ, ηταν που ξεχείλησε το ποτήρι! Και που εκανε τον Αλέξη Τσιπρα να βγεί απο τα ρούχα του!..
            Η απάντηση του Αστυνομικού Υποδιευθυντή ηταν ολα τα λεφτα! "Και εμείς εργαζόμενοι είμαστε", της ειπε με σοβαρό ύφος. Και φυσικά την...ταπωσε την κ. Κωνσταντοπούλου, που τα βλέπει ολα υπεροπτικά!
            Στή θέση της τήν εβαλε και το "ουδέν σχόλιον" που ηταν η απάντηση-ανακοίνωση του Αναπληρωτή υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση!!!
            Εκείνος ομως που το.."φυσάει και δέν κρυώνει", ειναι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποιος καταριέται την ωρα και την στιγμή που επέλεξε τήν Ζωή Κωνσταντοπούλου για την ευαίσθητη θέση της προέδρου της Βουλής. "Ο Αλεξης ειναι πολυ ενοχλημένος, απο τα καμώματα της Ζωής", μου ειπε ενα κοινός μας φίλος και απο τα υψηλόβαθμα στελέχη του Μαξίμου... Φαινεται, οπως ομολογούν κάποιοι , πως εχει δρομολογήσει κάποια πράγματα το Μαξίμου...
            Το ζητούμενο ειναι πως σε κανέναν δεν αρέσει το ύφος, το οποιο ειναι υποτιμητικό και δασκαλίστικο, της Ζωΐτσας μας! Και αυτο ειναι αλήθεια! Ακόμα πιστευει πως η Βουλή της ανήκει!!!  Προσωπικά να σας πω, πως τέτοια προεδρεία δεν θυμάμαι να ειχε η Βουλη, αλλοτε! Και το πιο σπουδαιο ειναι οτι η κ. Κωνσταντοπούλου εχει δική της ατζέντα, απο αυτη της Κυβέρνησης!!! Και αυτο ειναι που πρεπει να προσέξει και μάλιστα ιδιαίτερα πολύ η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Αλέξης Τσιπρας που τα χρεώνεται ολα αυτα...
             Ζωής, το ανάγνωσμα λοιπόν...
                                                                             Γιώργος Κοντονής






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου