ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!

• Μετά την επική πρόκριση του...
• Μια κίνηση, που την κάνουν ολοι, έφερε αναστάτωση!
• Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακου...

         * Σήμερα ειχα υποσχεθεί να γράψω-σχολιάσω κινήσεις
             που πρόκειται να κάνει σε λιγο καιρό η Κυβέρνηση, για τόν
             Γιαν(ν)η Βαρουφάκη! Ομως θα το κανω μέσα στις επόμενες
             ημέρες! Αυτό γινεται επειδή προέχει η επικαιρότητα...
             Γιώργος Κοντονής

           Μέγας ο Ολυμπιακός, επειτα απο τήν επική πρόκρισή του, ανέτρεψε τα δεδομένα και την προϊστορία και θριάμβευσε μέσα στο ΟΑΚΑ επι του Παναθηναϊκού, ο οποιος ειχε πολλά προβλήματα και τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Ερυθρόλευκοι...,που νικησαν με 77-66! Ετσι εχει τώρα το αβαντάζ έδρας...
        Δεν θα σταθώ στον αγώνα, που οπως παρουσιάζει και το τελικό σκόρ, ο Ολυμπιακός στάθηκε καλύτερα και νικησε τον "αιώνιο" αντίπαλό του δίκαια, μιας και οι αδυναμίες του Παναθηναϊκού ηταν φανερές! Θα σταθω ομως στο οτι μια κίνηση του αρχηγού του Ολυμπιακού και για πολλά χρόνια παίκτης του Παναθηναϊκού του Βασίλη Σπανούλη (εβαλε τα χέρια του στα αυτια, κάτι που το κανουν ολοι σε ολα τα αθλήματα πολύ πολύ συχνά, υπονοώντας οτι δεν...ακούω τιποτα τώρα...) παρα λιγο να...τινάξει τον αγώνα στον αέρα! Καποιοι οπαδοί του Παναθηναικου (ευτυχώς λίγοι) μπήκαν στο γήπεδο με άγριες διαθέσεις για τούς παίκτες του Ολυμπιακού που έτρεξαν να κρυφτούν για να γλιτώσουν στα αποδυτήρια τους! 
         Ο αγώνας διεκόπη για 30 λεπτά και υστερα απο διαπραγματεύσεις των διαιτητών, της γραμματείας με την αστυνομία ξανάρχισε (ήθελε 90 δευτερόλεπτα)  για να τελειώσει με τήν δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού οπως παραδέχτηκε και ο Δημητρης Γιαννακόπουλος ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.
         Μάλιστα στη διακοπή αφου τα'ψαλε στόν Σπανούλη, κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλεξη Τσίπρα και τον υπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, να τιμωρήσουν τον παίκτη του Ολυμπιακού!!!
         Απο τήν πλευρά του, ο Ολυμπιακός εκανε (θα κάνει;) μήνυση κατα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τις δηλώσεις του. Δηλώσεις που εγιναν εν θερμώ... Οπως πιστευω πως εν θερμώ υπέβαλε μήνυση και ο Ολυμπιακός...
         Νομίζω πως εαν επικρατήσει ηρεμία, τιποτα δεν πρεπει να γινει.
         Προέχει η πρόοδος και η άνοδος του αθλήματος!
         Κυριοι Παναθηναικοί και Ολυμπιακοί, ρίξτε μπόλικο νερό, στό κρασί σας... Ετσι; Ε;
         Η, μήπως κάνω λάθος.
                                                             Γιώργος Κοντονής
   





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου