"ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΩΤΑ..."!!!

• Για να...πέσουν οι υπογραφές, πρωτα τα λεφτα!
• Εσεις πρεπει να κάνετε ολα αυτα που είπαμε...
• Και εμεις ειμαστε το...μπαλάκι του πινγκ πονγκ!

           Η κατασταση, ετσι οπως εχει δημιουργηθεί, ειναι τραγικη!
           Ημέρα με την ημέρα τα χρηματα λιγοστεύουν και το "πλοίο" πλησιάσει στα βράχια, δυστυχώς... Ο "καπετάνιος" με τους αδέξιους χειρισμούς του, εχει φέρει το "πλοίο", μία ανάσα απο τα βράχια! Κάτι που εαν δέν αλλάξει την τελευταία στιγμη, κάνοντας στροφή 180 μοιρών, θα συμβεί σίγουρα!
           Μπορει ο Αλέξης Τσίπρας να θέλει τήν παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη...
           Ομως κάποιοι μέσα απο τόν ΣΥΡΙΖΑ που ανήκουν στην αριστερη πλατφόρμα, επικεφαλής της οποίας ειναι ο "σύντροφος" Παναγιώτης Λαφαζάνης και "τ'αλλα δικά του παιδια", τον κρατάνε δέσμιο των δικών του θέσεων!!!  Γνωστές αλλωστε ειναι οι ιδέες τους περι επιστροφής στην δραχμή και ρήξη με τους Εταίριυς μας!
           Η Κυβέρνηση την ωρα που προσπαθεί να κάνει ενα βήμα πρός τα εμπρός, ερχεται κάποιος απο την "συνιστώσα Λαφαζάνη" και τα...χαλάει ολα! Εκτός και αν στό παιχνίδι, εαν στο "κόλπο" ειναι και ο πρωθυπουργός! Κάτι που δεν θέλω να το πιστέψω!
           Ερχεται που λέτε ο Αλεξης Τσίπρας και...παραγγέλνει στους Εταίρους μας, στην ΕΕ, οτι "για νά...πέσουν οι υπογραφές πρώτα δώστε μας τα λεφτά"!.. Βεβαια αυτο δεν το δέχονται, για την ακρίβεια, δεν το...έφαγαν οι Ευρωπαίοι και φυσικά αρνήθηκαν!
           Απο την πλευρά τους οι Εταίροι μας τονίζουν, η μάλλον ειδοποίησαν την κυβέρνηση μας, πως "για να πάρετε λεφτά πρέπει πρώτα να κάνετε ολα οσα εχουμε συμφωνήσει. Ολα αυτα που είπαμε"! Μόλις πρίν λίγες ώρες το ΔΝΤ μας ειδοποιησε πως για να δώσει χρηματα, θα πρεπει η κυβέρνηση να προβεί σε ομαδικές απολύσεις!..
           Οι διαπραγματεύσεις λοιπόν δεν πηγαίνουν καλα! Εκτός αν κατι αλλάξει τρομερά, ετσι ωστε να έρθουν τα πανω...κατω!
           Ενα παντως ειναι γεγονός. Εμείς οι απλοί πολίτες βρισκομαστε στήν μέση του "οχι εγω...,εσυ πρώτα", "πρώτα τα λεφτα", οπως λενε τα μικρα παιδιά! Και ναι, ναι ειμαστε οι πολίτες το...μπαλάκι του πινγκ πόνγκ, που αναλογα με τον...παίκτη που κρατάει την  ρακέτα πηγαίνει πότε εδω και πότε εκει!!!
           Κύριοι της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, δέν αντέχουμε αλλο! 
          Έλεος πια!
          Κάντε αυτο που σας λενε οι Εταίροι μας. Να ανασάνουμε επιτέλους! Άντε μπραβο. Τα χρηματα τελειώνουν και ερχονται μαύρες ημέρες, εαν δεν καταφέρετε να έρθετε σε συμφωνία. Αλλάξτε τακτική. Δεν αντέχει αλλο η Ελλάδα. Το πήρατε χαμπαρι εκει στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Ε;
                                                                       Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου