ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...

• Αυτοί σε σύσκεψη και αυτός στην...Αιγινα!
• Πώς τον...έπιασε η Γερμανική "Bild"!
• Δεν εκανε δηλώσεις, αλλα φωτογραφήθηκε!

           "Εγω θα κάνω τις διαπραγματεύσεις..."!
           Ειχε πει το πρωί τού Σαββάτου ο υπό...περιορισμό υπουργός Οικονομικών Γιαν(ν)ης Βαρουφάκης, με ύφος χιλίων καρδιναλίων...
           Λιγο αργότερα πηρε την γυναίκα του, την Δανάη Στράτου και αναχώρησε για "Διακοπές στήν Αίγινα"!
           Το βράδυ της ίδιας ημέρας στο Μαξίμου ειχαμε σύσκεψη του Οικονομικού Επιτελείου υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χωρίς τον κ. Βαρουφάκη, ο οποιος...λιαζότανε στήν Αίγινα! Και μ'αρέσει που μέχρι πρίν λιγο μας έλεγε οτι εκείνος θα κάνει τις οποιες διαπραγματεύσεις!!!
           Αστο! Αστο Γιάνη μ'ενα σίγμα, μήν το...κουράζεις! 
           Φαινεται πως εισαι σε...κατ'οικον περιορισμό!!! Φοριέται πολυ τον τελευταίο καιρο...
           Αλλωστε τις διαπραγματευσεις μεθαύριο θα τις κανουν  ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιάννης Δραγασάκης μαζυ με την νέα ομαδα τους! Εσυ...καλά εισαι στήν Αιγινα! Ωραία θάλασσα εχει! Ωραίες ταβέρνες! Ολα τέλος παντων στό νησί ειναι ωραία!
          Με τήν ευκαιρία θα πρέπει να τονίσω πως σε λίγες ημερες θα εχουμε ανασχηματισμό (μικρός η μεγάλος, δεν εχει σημασία...) και εκεί θα ξεκαθαρίσουν ολα... Εκει θα δοθούν οι νεοι ρολοι! Και ο Γιαν(ν)ης Βαρουφάκης θα παρει τόν δικό του, που θα ειναι εκτός Κυβέρνησης και εκτός Ελλάδος!!!
Δεν θελω σημερα να γράψω περισσότερα... Θα αφήσω μια δυο ημέρες και θα σας αποκαλύψω που θα πάει και τι θά κάνει ο Γιανης μ'ενα σίγμα, ο  υπό...επιτήρηση υπουργός Οικονομικών της Ελλαδος! Κατά τ'αλλα το "Εγώ θα κάνω τίς διαπραγματεύσεις..." το εχει κανει...καραμέλα ο κ. Βαρουφάκης!!!
           Τωρα...
           Και να ήθελε να κρυφτεί (λέμε τώρα... Ετσι;) ο κ. Βαρουφάκης στό...δρόμο πρός την Αίγινα, δεν τα κατάφερε. Τόν "έπιασε στα...πράσα" η συνάδελφός μου δημοσιογράφος της Γερμανικής εφημερίδας "Bild", η οποια με το ιδιο καράβι πηγαινε στήν Αιγινα, στα νησιά του Αργοσαρωνικού, για ρεπορταζ σχετικά με το "εαν  κόβονται αποδείξεις"! Η δημοσιογράφος επεσε μούρη με μούρη με τον κ. Βαρουφάκη, απο τόν οποίο ζητησε να της κάνει μια δηλωση! Ο ευρισκόμενος στο...ψυγείο στήν κατάψυξη υπουργός αρνήθηκε. Δεν ειπε οχι ομως στο να φωτογραφηθεί!..
           "Το έξυπνο πουλί, απο την...μύτη πιάνεται", Γιανη μου, μ'ενα σίγμα! 
           Ελπίζω να το κατάλαβες πλέον...
           Ετσι;
                                                                            Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου