ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...

• Ανεβαίνει, επικίνδυνα ο λογαρισμός!
• Δεν φταίει μόνο το ΔΝΤ...
• Δυστυχως, χάθηκε πολύτιμος χρόνος!

           "Συγνώμη εκανα λαθος..."!
           Αυτη ηταν τοτε, τόν Φεβριυάριο πιο συγκεκριμένα, η απάντηση του Πρωθυπουργού, για την άρνηση του (τοτε...), σ'εκεινο το κρίσιμο σημείο να δεχθεί τα χρήματα που του έδιναν οι Εταίροι μας!
           "Δεν ήξερα... Δεν κατάλαβα..."!
           Ομολόγησε ο Αλεξης Τσιπρας, οταν τον πίεσαν να μάθουν το "γιατι;"!
           Καλά ρεε Αλέξη ήσουν πρωτάρης και φυσικό ηταν να μήν γνωρίζεις...
           Ναι...
           Δέν ήξερες... Δέν ρώταγες ομως; Ε; 
           Δέν ειναι κακο! Το αντίθετο μάλιστα... Ρωτώντας πας στήν πόλη, οπως πολυ πολύ σωστα λέει ο λαός μας! Και τώρα...
           Τώρα, ήρθε η ωρα τα δικά σου  λάθη, να τα πληρώσουμε ολοι εμείς οι άλλοι, που το μόνο λαθος ειναι, οτι καποιοι πίστεψαν σε σένα, σε ψήφισαν και ιδού το...τελικό αποτέλεσμα!
           Και τό ζητούμενο ειναι πως οσο καθυστερεί η Κυβέρνηση να έρθει σε μια συμφωνία με τους Εταιρους μας, τοσο ο λογαριασμός ανεβαίνει! Και μάλιστα παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις!
           Αυτόν λοιπόν τον λογαριασμό, θα κληθούμε, αυτο ειναι βέβαιον, θα κληθούμε να πληρώσουμε εμεις, οι απλοί πολίτες! Εμείς που δέν χρωστάμε τίποτα σε κανέναν απο δαύτους και πολυ περισσότερο στήν Κυβέρνηση τών ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, που αποδείχθηκε απροετοίμαστη, ανέτοιμη και επικίνδυνη συγχρόνως...
           Δεν φταίει τό ΔΝΤ, η μάλλον δέν φταίει μονο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για τήν άρνηση του τωρα, να μετάσχει στην επόμενη δόση, εαν δεν τηρηθούν ολα αυτα που μας εχει ζητήσει και καθημερινα ζητάει... Εκτός και εαν υπάρξει κούρεμα του χρέους, απο τους δανειστές μας, κατι που οπως εχει ειπωθεί απο ολους τους Εταίρους μας και πολυ περισσότερο απο την κ. Μερκελ δεν πρόκειται να γίνει... Φταίμε λοιπόν και εμεις... Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, φταίει αποκλειστικά και μόνο τουτη εδώ η Κυβέρνηση, η οποια με τους κακούς χειρισμούς της εχει δημιουργήσει αυτό το χάος στις οποιες διαπραγματεύσεις της και φυσικά μεγάλες καθυστερήσεις!
           Οσο λοιπόν αργεί-καθυστερεί η συμφωνια, τόσο ο λογαριασμός ανεβαίνει! Και οπως διαβάσατε και πρίν ανεβαίνει και παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις... 
           Ετσι οταν θα έρθει η ωρα να πληρώσουμε (και δυστυχώς αυτό θα γινει πολυ πολυ γρήγορα...), οταν λοιπόν θα κληθούμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό, το χρέος θα εχει φθασει στον Ουρανό!
           Και ναι...
           Ναι, πάλι εμεις θα πληρώσουμε!.. Και μάλιστα ακριβα...
           Μόνο εμεις ρεε γαμώτο!!!
                                                                                   Γιώργος Κοντονής

       



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου