ΣΕ ΔΥΟ 24ΩΡΑ!..

• Κάποιοι...τορπιλίζουν την συμφωνία!
• Αλλα θέλει ο Αλέξης και αλλα κανει η Ζωή...
• Ολα..."παίζονται", τήν ερχόμενη Δευτέρα!

           Δέν απομένουν παρά μόνο 48 ώρες!
           Μέσα στά δύο αυτα 24 ωρα πρέπει να συμφωνήσουμε, η να...πέσουμε στά βράχια!
           Και τά πράγματα ειναι εξαιρετικά δύσκολα! Και αυτο, επειδή μεσα στόν ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν πολλές...συνιστώσες! Άρα και πολλές αντιφατικές σκέψεις και νοοτροπίες. Και αυτό ειναι κάτι που φαίνεται και "δια...γυμνού οφθαλμού"!!!
           Τήν ωρα που ο πρωθυπουργός πήρε το μήνυμα που του έστειλαν οι χιλιάδες Ελληνες (ειναι αλλωστε το 85% τών Ελλήνων!)) που διαδήλωναν στό Σύνταγμα (καρφίτσα δέν έπεφτε!) υπερ της παραμονής της Χωρας μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στό Ευρώ και το γραφειο του έβγαζε ανακοίνωση πως "την Δευτερα θα υπάρξει συμφωνία και οι Κασσάνδρες θα διαψευσθούν",  ερχεται η αξιότιμη κυρία της Βουλής και τονίζει σε συνεντευξη Τύπου οτι πρέπει να γίνει "διαγραφή του 95% του χρέους που οφείλουμε στοπ ΔΝΤ, στήν ΕΚΤ, σε Ευρωπαϊκές χώρες και ιδιώτες"! Μάλιστα η "κυρία πρόεδρος" της Βουλής χαρακτήρισε το δάνειο "παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο"! Καί οπως ειπε, πιο σωστα προτείνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου "κήρυξη μονομερούς πτώχευσης"!
         Και δέν ειναι μόνο η "κυρία πρόεδρος" της Βουλής που βάζει...τροχοπέδη, φρένο! Ερχεται απο τό πουθενά ενας Βουλευτής, ο οποιος μιλώντας στο Κοινοβούλιο για την μεγάλη  συγκέντρωση στήν πλατεία Συντάγματος μέ τήν οποία το 85% των Ελλήνων διαδήλωσε υπερ της παραμονής της Χώρας μας στην Ευρωπαική Ενωση και στό Ευρω (η συγκέντρωση θα επαναληφθεί το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας)  ειπε τά εξής τρελά. "Αυτοί που θέλουν Ευρώπη, να κληθούν και να πληρώσουν και τό χρέος"!!!
        Ενας αλλος, ο κ. Λαπαβίτσας, φωνάζει για επιστροφή στήν Δραχμή, με δελτίο στά τρόφιμα! Ισως ο κύριος αυτος, δέν ξέρει τι σημαίνει πείνα και...ουρά για μια φρατζόλα ψωμι!
           Εκει ομως που πρέπει να σταθω λιγο παραπάνω ειναι σε μια δήλωση καρφί της κ. Λαγκάρντ, η οποία στη συνέντευξη Τύπου τόνισε οτι "για να κάνεις σοβαρή συζήτηση, θα πρεπει στήν αίθουσα να βρίσκονται ενήλικες"! Κάτι που δέν πρέπει να το περάσουμε ετσι! Ντούκου! Η κ. Λαγκάρντ με τήν δηλωσή της περασε το μηνυμα οτι ο κ. Βαρουφάκης δέν συζητάει, αλλά απλώς φλυαρεί!
            Και ολα αυτά ειναι μερικά απ'οσα τραγικα συμβαίνουν, τήν ωρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέλει, οπως λέει την συμφωνία...
            Άντε τώρα να μας πάρουν στά σοβαρα οι Εταίροι μας; Ε;
                                                                                    Γιώργος Κοντονής






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου