ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

• Οι ώρες περνάνε γρήγορα, "σαν νεράκι"!
• Τό μόνο καλο λιμάνι, η Ευρώπη...
• Στά χέρια τού Αλέξη το μέλλον της χώρας!

           Η, πάμε μπροστά! Και ειμαστε στίς "υπό ανάπτυξη χώρες"...
           Η, γυρίζουμε δεκαετίες χρονια πισω! Στήν εποχη τής μπομπότας! Παναγία Μου τι λέω τωρα;
           Η, μένουμε στήν Ευρώπη και αγωνιζόμαστε για τό μέλλον των παιδιών και τών εγγονιών μας!
           Η, πέφτουμε στά βράχια! Δυστυχώς πρός τα εκει μας πηγαίνει, αν δέν πάρει σωστη απόφαση, εστω και τήν τελευταία στιγμή, τουτη εδω η Κυβέρνηση... Η, γινόμαστε μια χώρα ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ!!!
           Πρέπει να αγωνιστούμε ολοι με ολες μας τίς δυνάμεις (ολοι αυριο Δευτέρα στό μεγάλο συλλαλητήριο που γίνεται στήν πλατεία Συντάγματος. Εκει μπροστά στο Μνημείο τού Αγνώστου Στρατιώτη. Και μπροστα απο τήν Βουλή...), ναί να αγωνιστούμε ολοι, με ολες μας τίς δυνάμεις και να εμποδίσουμε τίς όποιες σκέψεις ΕΞΟΔΟΥ της Χώρας μας απο την Ευρωπαικη Ενωση καί το Ευρώ, οπου ανηκει, εχουν οι ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ και ο Πρωθυπουργός!..
           Πρέπει ο Αλέξης Τσίπρας, να γνωρίζει οτι ΚΑΝΕΝΑ αλλο λιμάνι, εκτός απο αυτό της Ευρώπης, μπορει να ειναι γαλήνιο και να δεχθεί ενα "καράβι τσακισμένο", οπως ειναι τώρα η Ελλάδα μας! Γιατί ετσι μας κατάντησαν ολες οι Κυβερνήσεις και ιδιαίτερα τούτη εδω, η σημερινή...
            Πρέπει, να θυμίσουμε σε ολους τους εμπλεκόμενους και πιο πολυ στα δικά μας τα καλόπαιδα της Κυβέρνησης οτι οι ώρες περνάνε γρήγορα, "σαν νεράκι"! Και δυστυχώς "δέν  γυρίζουν πισω"!
            Πρέπει ακόμα να πουμε σε ολους οτι τό μέλλον τούτης εδω της κατατρεγμένης, αλλά με μεγάλη ιστορία χώρας βρίσκεται στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ελπίζω να μήν θελήσει να αυτοκτονήσει! Για μία ΡΗΞΗ με την Ευρώπη ισοδυναμεί με αυτοκτονία!
            Πρέπει να γνωρίζει ο λαό μας και ο Πρωθυπουργός, πως η λύση ειναι ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...
            Εντάξει κύριοι της Κυβέρνησης και λοιποί συγγενείς; Ε;
                                                                                  Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου