Η...ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ!

• Σενάρια τρόμου!
• Επίθεση σε ολους και για ολα...
• Δέν έπεισε ουτε τήν ΚΟ....

           Βρισκόμαστε στό και πέντε...
           Ολα...,"τα πάντα ολα" κρέμονται απο μια λεπτή κλωστή, η οποία ανά πασα στιγμή μπορεί να "σπάσει"! Και τοτε ολα θα έρθουν...τούμπα!
           Ειναι σίγουρο πλέον, οτι το..."παιχνίδι εχει χοντρύνει" και μάλιστα πολυ!
           Οι κίνδυνοι μιας χρεοκοπίας και εξόδου της χώρας μας απο τό ευρώ, ολοένα μεγαλώνουν! Και  ισως απο σήμερα...,το αργότερο αυριο ολα να εχουν πάρει τον...δρόμο τους!!!
           Ο Ελληνικός λαος πληρώνει τήν "πεντάμηνη αργοπορία" της Κυβέρνησης στο να διαπραγματευτεί με ειλικρίνεια με τους Θεσμούς! Με τούς Εταίρους και Δανειστές μας! Ολα ηταν σε ασάφεια! Σε χωρίς ουσία συζητήσεις! Σε χιλιάδες ναί...,οχι!  
           Ολα αυτά λοιπόν και ιδιαιτερα τις παλινωδίες του ίδιου του Πρωθυπουργου Αλέξη Τσίπρα, πληρώνει και εαν υπάρξει ΡΗΞΗ θα πληρώσει ακριβά ο Ελληνικός λαός, ο οποίος πάντοτε αυτός και μόνο αυτός πληρώνει το...μάρμαρο!
           Τα σενάρια τρόμου που..."παίζει"-κυκλοφορεί η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, μόνο καλό δεν κανουν στήν Ελλάδα! Το..."παιχνίδι" αυτο, το...εχει η Κυβέρνηση! Και αν σας πω οτι "το...παιζει πολυ καλα", δεν θα υπερβάλω καθόλου!
            Ετσι ο Πρωθυουργός Αλέξης Τσίπρας πρόσπαθησε χθες να πείσει την ΚΟ τού ΣΥΡΙΖΑ, πως οτι και να συμβει, ειναι "μέσα στο προγραμμα της Θεσσαλονικης"!!! 
            Για την ακρίβεια ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να προετοιμάσει τούς Βουλευτές του, οτι στό τραπέζι εχει...πέσει και η ΡΗΞΗ! 
            Δέν εξηγείται διαφορετικά η επίθεση που εκανε στούς Θεσμούς! Στούς Εταιρους! Και στούς Δανειστές μας! Λές και οι μόνοι που φταίνε που τα πράγματα έφθασαν εδω, ειναι αυτοί... 
            Αλέξη κοίταξε στόν καθρέφτη, ο οποιος δέν κάνει ποτε λάθη και θα δείς την αλήθεια! Θα δεις τόν άνθρωπο που φέρει τήν μεγάλη ευθύνη, για την σημερινή κατάντια μας! Εκείνον που για πέντε μήνες τώρα μας κοροϊδευε, με τίς  δήθεν διαπραγματεύσεις του...
            Αληθεια ρεεε Αλεξη πιστεύεις πώς μονο οι Θεσμοί φταίνε για ολα αυτα που ζητάνε στίς όποιες διαπραγματεύσεις; Η, και οι αλλοπρόσαλλες, οι παλινωδίες της Κυβέρνησης σου; 
            Αλέξη μου, οσο  εσύ καθυστερούσες και καθυστερείς την συμφωνία τόσο οι Θεσμοί έβαζαν και βάζουν παραπανω ΘΕΛΩ! Εχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις!
              Η, μήπως εχω άδικο;
            Εστω και στο και πέντε κάνε κάτι! Να μην παμε στα βράχια! Ειναι κρίμα να χαθεί αυτή η χώρα, από εγωισμό και μονο...
            Ετσι δέν ειναι κύριε Πρωθυπουργε; Ε;
                                                                    Γιώργος Κοντονής 

            
            



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου