Π Α Σ Π Α Ρ Τ Ο Υ !

• Γυναίκα για ολες τις δουλειές...
• "Χωρίς προηγούμενο"!..
• Ναι, ειναι..."παντώς καιρού"!..

           Οτι και να πει κανείς για την αξιότιμη "κυρία πρόεδρο" της Βουλής, θα εχει δίκιο!
           Δέν ειναι λίγοι, το αντίθετο μάλιστα, εκείνοι που τήν εχουν ονομάσει "Ξερόλας"! Και Γυναίκα για ολες τις δουλειές!!!
             Βεβαια το δικαίωμα το εχει δώσει η ιδια η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τα καμώματα της και φυσικά με τα λόγια της! Δέν υπάρχει περίπτωση να μήν μιλήσει για ολα...,ναι για ολα τα θέματα! Ειναι δέν ειναι της αρμοδιότητας της! Θεμιτά και αθέμιτα! Πρέπει δέν πρέπει! Να λοιπόν πως, εκεινο το  "Ξερόλας", δικαιολογείται!
           Τελευταίο..."θύμα" της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζάν Κλόντ Γιουνκέρ, το οποιο ουτε λίγο ουτε πολυ τόν πέρασε..."γενιές δεκατέσσερις"! Η επίθεση ηταν χωρις προηγούμενο, οπως ειπαν ολοι...
           "Αξιώνει τήν υποταγή της Ελλάδος..."! 
             Τόνισε χαρακτηριστικα η "κυρία πρόεδρος της Βουλής", αναφερόμενη στον  πρόεδρο της Κομισιόν, ο οποιος ακριβώς εκεινη τη στιγμή προσπαθούσε να βρει λύση ωστε η χωρα μας να μην πάει, να μην πέσει στα βραχια!
           Το ερώτημα ομως ειναι οτι ολα αυτα που ειπε, στο νέο show της, η κ. Ζωη Κωνσταντοπούλου, τα παρακολουθούσε ανήμπορος να επέμβει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας!
           Εκεινο πάντως που εκανε εντύπωση ηταν ολα οσα ειπε για τόν διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος Γιάννη Στουρνάρα, στόν οποιο επέστρεψε "ως απαράδεκτο" το στικάκι με τήν έκθεση του, για την Οικονομική Κατάσταση της Χώρας! Ειπε μάλιστα πως θα καλέσει τον κ. Στουρνάρα στήν "Επιτροπή Αλήθειας" της Βουλής, για να απαντήσει...,να ομολογήσει καλύτερα, τι λέει γιά τήν Ελλάδα στίς συνεδριάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της οποιας ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ειναι τακτικό μέλος!!!
           Φαίνεται πως η κ. Ζωή Κωνσταντοπουλου ξέχασε οτι η Τράπεζα της Ελλαδος και ο διοικητής της ειναι Ανεξάρτητη Αρχή, που σημαίνει οτι σε καμια περιπτωση, δέν μπορεί να επεμβαίνει ΟΥΔΕΙΣ (κυβέρνηση, αντιπολίτευση, πρόεδρος της Βουλής κλπ) στο εργο που κανει! 
           Α! Καί κάτι ακομα.
           Ολα οσα λέει στήν εκθεσή του ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δέν υποχρεώνει τήν κυβέρνηση να τα "ασπαστεί"! Ετσι μπορει να τα βάλει στο αρχείο!
           Αυτό δέν το ξέρατε "κυρία πρόεδρε" της Βουλής; Ε;
                                                             Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου