Η "ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ"!

• Πληρώνουμε ολοι τις παλινωδίες...
• Νόμιζαν οτι η ΕΕ και το ΔΝΤ, ειναι του...χερίου τους!
• Η Κυβέρνηση επαιξε ΛΑΘΟΣ, "το παιχνίδι τών καθυστερήσεων"!

           Οπως...στρώσαμε, ετσι καί θα...κοιμηθούμε!..
           Και εχει απόλυτα δίκιο οταν ο λαός μας το λέει αυτό, οπως και στήν περίπτωση της σημερινής τραγικής κατάστασης της χώρας μας!
           Ναι!
           Ναι, ειναι αλήθεια εμείς και μάλιστα χωρίς να φταίμε πληρώνουμε τά καμώματα αυτής τής Κυβέρνησης, αυτούς τους πεντε μήνες!
           Πληρώνουμε τα "μέσα, έξω"! Το "ειπα, ξειπα"! Καί γενικά.ολες τις παλινωδίες της Κυβέρνησης τών ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ και ιδιαίτερα πολύ του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλεξη Τσίπρα, ο οποίος "επαιξε το παιχνίδι των καθυστερήσεων"! Ενα παιχνίδι που δέν ειναι λίγες οι φορές, γίνεται...μπούμερανγκ!!! Ετσι δηλαδή, οπως συνέβη και στήν δική μας περίπτωση, οπου πέντε μήνες τώρα σε κάθε σύσκεψη του Eurogroup καί των θεσμών οι "δικοί" μας το..."επαιζαν μεταξυ τής...σπουδαίας ασάφειας και μιας συνεχούς παλινωδίας!!! Και φυσικά μόνο διαπραγμάτευση δέν εκαναν!!! Την απέφευγαν!!!
           Ε, λοιπόν αυτό πληρώνουμε σήμερα!..
           Ψέματα ειναι;
           Μόλις που λέτε φθάσαμε, στο "ωρα μηδέν" καί η Κυβέρνηση άρχισε να διαπραγματεύεται, ε, τότε άρχισαν απο τούς Εταίρους και τούς Δανειστές μας το "παιχνιδι των καθυστερήσεων"! Ετσι τήν ωρα που οι "δικοί" μας πίστευαν οτι Δόξα τόν Θεο, "τελειώσαμε και υπογράφουμε την συμφωνία", έπεφτε σάν κεραμίδα μια νέα...καταιγίδα με νεα μέτρα που ηθελαν οι Εταιροι μας! Αυτο που λέτε μας το κάνουν, ανταποδίδοντας, εκείνες τίς δικές μας παλινωδίες!!!
           Εχουμε φθάσει σε ενα τέτοιο σημείο που αυτές τις παλινωδίες της Κυβέρνησης μας, θα τίς πληρώσουμε ακριβά! Πολύ ακριβά μάλιστα!
           Βέβαια για ολα αυτά, την μεγαλύτερη ευθύνη εχει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποιος "πέταξε" πέντε μήνες στό καλαθι των αχρήστων! 
           Ναι! Ο κ. Τσίπρας εχει τεραστια ευθύνη γιατί προτίμησε να παιξει η..."ομάδα του" το παιχνιδι των καθυστερήσεων! Ετσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος με εκεινους τούς "λεονταρισμούς" και φυσικά με το ΝΑΙ... ΟΧΙ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ...
           Αυτές τίς παλινωδίες της Κυβέρνησης πληρώνουμε τωρα, δυστυχώς!..
           Η, μήπως δέν ειναι ετσι; Ε;
                                                                            Γιώργος Κοντονής
          Σημ. Συντ.
          Η Σύνοδος Κορυφής τελείωσε σήμερα το πρωΐ στίς 4 και 30! Ο Πρωθυπουργός απεχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις! Ολα θα λυθούν αυριο το βράδυ στη Σύνοδο οπου αναμένεται να παρθεί απόφαση, για τήν Ελλάδα.
Γ Α Κ
           





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου