Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!

• Πρέπει τώρα να επιστρέψει στις συζητήσεις!
• Η αλήθεια και τα ψέματα...
• Γίναμε πολίτες Τριτοκοσμικής χωρας!

           Η ωρα μηδέν πλησιάζει!
           Το "Τετελεσθαι" ειναι κοντά!
           Το λουκετο εχει ηδη μπει!
           Ο λαός της Ελλάδος, χωρίς να φταίει, πληρώνει τίς ευθύνες άλλων!
           Πληρώνει ομως και τις παλινωδίες τούτης της για "πρώτη φορα Αριστερά" Κυβέρνησης! 
           Ειναι γεγονός πως η Κυβέρνηση-συνοθύλευμα των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, μας πέταξε στα Βράχια! Μας εστειλε στήν Τρίτη Εθνική Κατηγορία! Μας πέταξε στούς...πέντε δρόμους! Μας εκανε χειρότερη χώρα ακομα και απο τήν Αργεντινή! Μάλιστα η Κυβέρνηση της Αργεντινής εστειλε μήνυμα συμπαράστασης, τονίζοντας πώς "εμεις τα περάσαμε και τα περνάμε"!
           Ευτυχώς που μέχρι στιγμής δέν φθάσαμε -ακόμα- σε εκεινες τίς..."περίφημες λεηλασίες", τίς οποιες βλέπαμε στήν Τηλεόραση!!! Στο "πλιατσικο" και λέγαμε "μα ειναι δυνατόν, να συμβαίνουν τετοια πράγματα;"!!!
           Και ο Θεός να βάλει το Χέρι Του, να μήν εχουμε τήν ιδια κατάληξη με αυτήν της Αργεντινής, αν και ΟΥΔΕΙΣ μπορει να μας διαβεβαιώσει οτι μπορούμε να το αποφύγουμε!!!
           Φθάσαμε, για τήν ακρίβεια, τουτη εδω η γιά "πρώτη φορά Αριστερά" Κυβέρνηση, με τα καμώματά ης μας εστειλε απο τόν Παράδεισο στην Κόλαση και μάλιστα, αν δέν αλλάξουν κάποια πραγματα, χωρις επιστροφή!
           Μάς εκανε Τριτοκοσμική χώρα, βάζοντας λουκέτο στίς Τράπεζες, ενω ισως αργοτερα μπει και δελτίο στο φαγητο, οπως μας έλεγε απο την τηλεοραση ο βουλευτής κ. Λαπαβίτσας! Και τότε αλίμονο μας!!!
           Η μόνη λύση ειναι.
           Σε τούτες τίς υπόλοιπες ώρες που μας υπολοίπονται μέχρι να εκπνεύσει και το τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης, η Κυβέρνηση πρέπει να βάλει νερό στό κρασί της και να επιστρέψει στίς διαπραγματεύσεις, ετσι ωστε να αποφύγουμε τήν πτώχευση, μιας και απο τα μεσάνυκτα τελειώνει τό πρόγραμμα της παράτασης!
           Ας αφήσει λοιπόν η Κυβέρνηση τούς εγωισμούς και τα ψέματα, γιατι η αλήθεια δέν κρύβεται!
           Μία αλλη λύση ειναι η παραίτηση του προέδρου των ΑΝ ΕΛ του μέχρι και πρίν λιγο καιρο καλου μου φίλου Πανου  Καμμένου...
           Ετσι η Κυβέρνηση θα χάσει την πλειοψηφία, την δεδηλωμένη και θα πεσει! 
           Ναί Πάνο, μονο με τήν παραίτηση σου, θα εχεις προσφέρει πολλά στην Πατριδα και στούς Ελληνες! Διαφορετικά θα γράψεις το όνομά σου στήν μαύρη σελίδα της Ελληνικής Ιστορίας.
           Ετσι, δεν ειναι Πάνο; Ε;
                                                                                Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου