Η..."ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ"!!!

Μεγάλη η ταλαιπωρία για να...βγάλεις 60€!
• Τεράστιες ουρές, έξω απο τίς κλειστές Τράπεζες!
• Τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του...

          Ναι!
          Αυτή ναι, ειναι η..."αξιοπρέπεια" , τήν οποία μας ειχε υποσχεθεί προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ!
          Δέν ειναι..."αξιοπρέπεια", το να περιμένεις δύο και πλέον ώρες στο ΑΤΜ, για να πάρει οχι τήν συνταξή σου, αλλά το φιλοδώρημα που εχει βγάλει η Κυβέερνηση-συνοθύλευμα των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ!!!
              Τι λές τώρα;
          Αν αυτό, δεν θεωρείται και δέν ειναι..."αξιοπρέπεια", τοτε τι ειναι;
          Μηπως δεν ειναι..."αξιοπρέπεια" το να βλέπεις τον πατέρα σου και τον παππού σου να κλαίει επειδη τόν κορόιδεψε τούτη η Κυβέρνηση και δεν μπήκαν τα χρηματα της σύνταξης του, για να βγάλει απο τό "μηχάνημα" εστω καί τα 60€ προκειμένου να πάρει τα φάρμακα του;  
          Αυτη και αν ειναι..."αξιοπρέπεια"! Ε, Αλέξη μου; Μπράβο! Μπράβο!
          Αλλα και οικογενειάρχες το ιδιο εκαναν και κάνουν... Με την..."αξιοπρέπεια" που εσυ υποσχέθηκες, περιμένουν με τις ώρες για να παρουν τα 60€, μηπως και αγοράσουν λίγα μακαρόνια (αληθεια ρεε Νίκο Φίλη, πόσα μακαρόνια τρώει ο Ελληνας; Ε;) για να φάνε τα παιδιά τους!
          Ακόμα μέσα στην..."αξιοπρέπεια", ειναι και η μαυροφορεμένη γιαγιά, που βρίσκεται με τις ώρες έξω απο τήν Τράπεζα μήπως και ανοίξει και καταφέρει να πάρει εστω και λίγα χρήματα, γιατι "παιδάκι μου εχω να παω στο γιατρό και δεν εχω ουτε ενα ευρώ! Ξέρεις ποτε θα ανοίξουν;"!!! Αυτό δεν ειναι..."αξιοπρέπεια" κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;
          Α!
          "Αξιοπρέπεια", δέν ειναι, τό νά μας λέτε κύριοι της Κυβέρνησης-συνοθύλευμα των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, αλλα το πρώί¨, διαφορετικά το μεσημέρι και τελικά το βράδυ να κάνετε αλλα! Και το εκπληκτικο ειναι πως, οτι λέτε με..."αξιοπρέπεια", διαψεύδονται και μάλιστα τήν επομένη στιγμή!!!
         Καί με μεγάλη..."αξιοπρέπεια", ολες τίς τραγικές αποτυχίες σας τις ρίχνεται στούς αλλους!!! 
             "Φταίνε αυτοι, οι αλλοι, οι κακοί..."!  Λέτε και με θράσος μιλάτε για τίς...επιτυχίες σας και για το πως ολα βαίνουν καλώς!!!
         Και ολα αυτα με περισσή..."αξιοπρέπεια"!!! 
             Οπως με μεγάλη..."αξιοπρέπεια", δεν πληρώσαμε την δόση μας στο ΔΝΤ και  με..."αξιοπρέπεια" βρισκόμαστε πλεον στον...αέρα μετά την λήξη και του προγράμματος της Ενωμένης Ευρώπης!!!
         Ετσι;
                                                                  Γιώργος Κοντονής
   







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου