"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ..."!

• Οταν ο Αλέξης "πέταξε" την ιδέα του Γιούνκερ!
• Γιατι...τράπηκαν σε φυγή οι επενδυτές;
• Χάσαμε και τόν τελευταίο φίλο που ειχαμε...

           Υστερα απο ολα οσα εγιναν...
           Απο την προσπάθεια διάψευσης, απο τήν Κυβέρνηση...
           Και απο την σκληρη, οσο και επικίνδυνη ομιλία του Πρωθυπουργού, στήν Βουλή μόλις πρίν απο λιγες ημέρες, χάσαμε και τον τελευταίο φίλο που μας ειχε απομείνει στούς Εταίρους μας!!! Τον πρόεδρο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ!
           Μάλιστα έφθασε στό σημείο ο πρόεδρος της Κομισιόν, να μην βγαινει στα τηλέφωνα...,ουτε να απαντα στο κινητο, οταν έβλεπε οτι τον ζητούσε "ο φίλος μου Αλεξης Τσιπρας",  οπως πολλες φορές ειπε, ανέφερε ο ίδιος ο κ. Γιούνκερ, στους δημοσιογράφους χθές!..
           "Δεν καταλαβαίνω ομως πως την φαντάζεται την φιλία ο Αλεξης Τσίπρας;"! Τόνισε, πιο σωστα αναρωτήθηκε ο Ζάν Κλόντ Γιούνκερ! Και υστερα από λίγο συνέχισε. "Δέν ειμαι μάγος να βγάζω λαγό απο το καπέλο, για να σώσω τήν Ελλαδα..."!!!
           Ειναι πάντως γεγονός οτι τόσο η Κυβέρνησηη, οσο και ο Αλέξης Τσίπρας δέν απάντησαν στίς καταγγελίες του κ. Γιούνκερ! Η, μάλλον ειπαν πως "αλλες ειναι τώρα οι προτεραιότητες..."! Αλήθεια; Οι προτεραιότητες σας ειναι μήπως, τό πως θα παμε πιο γρηγορα στα βραχια, οπως λεει η Αντιπολίτευση;
           Ναι!
           Ναι, ειναι η πραγματικότητα. Η εβδομάδα αυτή ειναι πολύ πολύ κρίσιμη, για τό μέλλον της χώρας μας! Η, προχωράμε στίς διαπραγματεύσεις και υπογράφουμε! Η, πηγαίνουμε και πέφτουμε στα βράχια! Ειναι αλήθεια οτι τό κλίμα πλέον ειναι βαρύ! Εχουμε χάσει ολους τούς φιλους μας! Δέν υπάρχει σήμερα ουτε ενας, που να ειναι με τό μέρος μας! Ουτε ενας! Ετσι για...δείγμα!
           Χάσαμε ακόμα καί τόν τελευταίο φίλο που ειχαμε! Τον Ζάν Κλόντ Γιούνκερ! Τόν άνθρωπο που με τις αποφασεις του και τα εργα του, εχει δείξει τό πόσο φιλέλληνας ειναι... Και θέλω να πιστευω οτι αυτό δεν θα αλλάξει, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνηση του, δέν πιστευει σε φιλίες και σε συνεργασίες!
            Αποτέλεσμα ολων αυτων, ειναι το αναμφισβήτητο γεγονός πως "μέσα σε τεσσερις μήνες η Κυβέρνηση δεν επιδείνωσε και μαλιστα σε δραματικό σημείο μόνο τήν Οικονομία, αλλα έδιωξε, έτρεψε πιο σωστα σε φυγή ολους τούς επένδυτες..."! Και υστερα μιλάει η κυβέρνηση για επενδύσεις!
            Τελικά με τούτης εδώ την Κυβέρνηση μέσα σε τεσσερις μήνες τα ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ δυστυχως!!!
            Υπάρχει αντίρρηση; Ε;
                                                                             Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου