ΟΥΤΕ ΓΙΑ...ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ!

• Ααα, αυτή δεν...τρώγεται με τίποτα!
• Αποσύρονται τα ΜΑΤ απο τον χώρο της Βουλής;
• Επίθεση Κωνσταντοπούλου κατα Πανούση...

           Ρεε παιδί μου και να θέλεις να το...περάσεις "ντούκου" το θέμα δέν μπορείς! Και δεν πρέπει...
           Αλλο ενα...κατωρθωμα της "κυρίας προέδρου τής Βουλής" ηταν να απαγορεύσει στούς αστυνομικούς των ΜΑΤ, να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες της Βουλής, για κατούρημα!!!
           Ναι! 
           Δέν διαβάσατε λάθος! Η κ. Κωνσταντοπούλου ειπε ΟΧΙ, στο να πηγαίνουν και να κατουράνε οι αστυνομικοί στίς τουαλέτες της Βουλής!!! 
            "...Αν επρόκειτο ομως για αναρχικούς θα έλεγε ΝΑΙ"!!! Τόνισε ο Αδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος θα φερει το θέμα προς συζήτηση και στήν Βουλή!
            Ο προεδρος των αστυνομικών που έβγαλε το θέμα στον...αέρα, το έφερε στη δημοσιότητα, δήλωσε πως το σκέπτονται σοβαρα να ζητήσουν απο την ΓΑΔΑ και από τον αρμόδιο υπουργό να αποσυρθούν οι διμοιρίες των ΜΑΤ, έξω απο τήν Βουλή, μιας και η Ζωή Κωνσταντοπουλου απαγότευσε στούς αστυνομικούς να μπαίνουν στό εσωτερικό της Βουλής, ουτε και για νά κατουρήσουν!!!!!
              Υπήρξε και η εξής συζήτηση αστυνομικού με τήν κ. Κωνσταντοπουλου, οπως την διηγήθηκε ενας αυτόπτης μάρτυρας.
            --- Κυρία πρόεδρε πηγαίνω στήν τουαλέτα... Ειπε οι αστυνομικός!
            --- Εσένα ποιός σου εδωσε το δικαίωμα να μιλάς;  Απάντησε...δημοκρατικά η Ζωΐτσα μας!!!
            Αυτό ηταν το ενα...πέναλτι απο τα τρία που εκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου!
            Το δεύτερο ηταν να δώσει εντολή και οι αστυνομικοί-φύλακες στην Βουλή και με απόφαση του Φρουράρχου, από σήμερα θα φορούν μέσα στήν Βουλή οχι αστυνομικά,αλλά πολιτικά!!! "Ευπρεπώς ενδεδυμένοι", οπως λεει και η ανακοίνωση της "κυρίας προέδρου της Βουλής"! Και προσέξτε. Δέν θα μπορουν να κινούνται μέσα στήν Βουλή με ενα μπλουζάκι, η πουκαμισάκι, οχι! Αλλα με κουστούμι! Δεν μας λεει ομως η κ. Κωνσταντοπούλου, που θα βρουν τα παιδιά τόσα χρήματα για να αγοράσουν κουστουμακια; Ε, Ζωϊιτσα μας;
            Το τρίτο πέναλτι εγινε αργα χθές βραδυ με την επιθεση που εκανε για αλλη μια φορα η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατα τού αρμόδιου υπουργου Δημοσιας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη του Γιάννη Πανούση, τον οποιο κατηγορεί για "άρνηση σεβασμού στο Κοινοβούλιο"! "Ουδέν σχόλιο"! Ηταν η απάντηση σ'αυτή τήν σκληρή επιθεση της "κυρίας προέδρου της Βουλής", απο τόν κ. Πανούση!!!
            Ρεε παιδι μου αυτη, η Ζωη Κωνσταντοπούλου ντεεε, δεν...τρώγεται με τίποτα! Δεν μπορει να ενεργεί οπως το,απαιτεί ο ρόλος της, ως προέδρου της Βουλής! Δέν το εχει ρεε παιδί μου! Της βγαίνει παντα μια κακία... Μια πολύ κακιά...κακία!!!
            Αλέξη κάνε κάτι, οσο ειναι καιρός ακόμα! Τράβηξε της, το αυτί επιτέλους! Καθε ημέρα σου κάνει μεγάλη ζημια!!! Δεν το,καταλαβαίνεις; Ε;
                                                                     Γιώργος Κοντονής
           
           






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου