...ΕΙΝΑΙ ΡΕΚΟΡ!

• Τι εκανε ο "μικρός" σε 4 μήνες;
• Καταφέραμε και τους "ενώσαμε" ολους!
• Μας "εγκατέλειψε", ακόμα και η Κύπρος!

           Θέλει τέχνη!..
           Θέλει μαεστρία 
           Θέλει ειδική ικανότητα, για να κάνεις αυτό που κατάφερε να "κάνει η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα"!!!
           Μέσα σε τεσσερις μήνες, σε περίπου 120 ημέρες, τούτη η Κυβέρνηση πέτυχε ενα νεο μεγάλο Παγκόσμιο ρεκόρ, που πολύ, πολύ δύσκολα θα καταφέρει  να σημειώσει, να..."σπασει" κάποιος η κάποιοι αλλοι!
           Η Κύβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τήν οποία σχεδόν ολη η ανθρωπότητα "υποδέχθηκε με συμπάθεια και με διάθεση βοήθειας", τα...θαλάσσωσε μέσα σε μόλις 4 μήνες! Ειναι γεγονός πως οι περισσότεροι απο τούς Εταίρους μας, "ειχαν την διάθεση να μας βοηθήσουν στην επίλυση του Ελληνικου ζητήματος", ενω τώρα τα πράγματα άλλαξαν!.. Ολοι πια "γύρισαν εναντίον μας"! 
           Σήμερα και υστερα απο τα..."μέσα έξω", τα "μπρός πίσω" και το "ειπα ξειπα" της Κυβέρνησης  "Πρωτη Φορά Αριστερά", τις "παλινωδίες" της δηλαδή, που δέν ειναι μόνο μία, "ολες οι χώρες εχουν ενωθεί και ειναι εναντίον μας!!! Και αυτο για να το...πετύχεις χρειάζεται...μαγκιά! Και οπως φαίνεται "τετοια μαγκιά διαθέτει μόνο η Κυβέρνηση τών ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ"!!!
           Στήν Ευρωζώνη ΟΛΕΣ ναι ΟΛΕΣ οι χώρες ειναι εναντίον μας! Ειναι εις βάρος μας!
           Ακόμα και η Κύπρος ειναι αυτη τήν φορα εναντιόν μας! Ναι δεν διαβάσατε λαθος... Εδω και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ομπαμα, που ηταν υποστηρικτή μας, κάλεσε τήν Κυβέρνηση να πάρει σκληρές αποφάσεις! Να κάνει σκληρές μεταρρυθμίσεις και να τα βρεί με τους Ευρωπαίους!
           Θέλει τέχνη λοιπόν για να πετύχεις αυτό που σημείωσε τούτη εδω η Κυβέρνηση, το νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ!
           Εν τω μεταξυ η δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, για τις πολιτικές εξελίξεις, παρουσιάζει τήν πραγματικότητα! "Ο μικρός (Αλεξης Τσιπρας) σε τέσσερις μήνες είδε τήν πραγματικότητα. Οι βουλευτές του Κόμματός του δέν εχουν πάρει χαμπαρι..."!!! Ειπε χαρακτηριστικά τήν περασμένη Πέμπτη στην Ραφήνα σε συναντηση που ειχε με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμσνλής! Και οπως φαίνεται εχει απόλυτα δίκιο...
                                                                  Γιώργος Κοντονής
           




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου