...ΣΤΑ ΨΙΛΑ!

• Οταν η Μέρκελ πραγματοποιεί περιοδείες...
• Αλβανία. Σερβία. Βοσνία πρό των Πυλών της ΕΕ!
• Τα πράγματα δέν ειναι τόσο απλά...

           Και ενω η τύχη της Ελλάδος κρέμεται απο μια κλωστή, ερχεται μια είδηση...πονηρή! Και μαλιστα η είδηση αυτή πέρασε -δυστυχώς- στα ψιλά!
           Η είδηση αυτή δέν ειναι αμελητέα, "καθόλου" αμελητέα, ετσι οπως εξελίσσονται τα πραγματα, σήμερα!
           "Την ωρα που η Ελλάδα παιζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή, η οχι στην Ευρωζώνη και στήν Ευρωπαική Ενωση, η Καγγελάριος Ανγκελα Μερκελ πραγματοποιεί περιοδεία σε Αλβανία, Σερβία και Βοσνία..."!!!!! Λεει η είδηση που επαναλαμβάνω περασε στα ψιλά και ουδείς εδωσε την σημασία που πρέπει!!!
            Η Καγγελάριος πηγε σ'αυτές τίς χώρες για να δει, να διαπιστώσει με τα ιδια της τα μάτια, τήν ενταξιακή τους πορεία πρός την Ευρωπαική Ενωση!..
            Και ολα αυτά τήν στιγμη που εμείς εδω προσπαθούμε να σώσουμε την παρτίδα, υστερα απο τα ολέθρια λάθη της Κυβέρνησης του Αλεξη Τσιπρα! 
            Ηδη εχει πλέον αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!
              Ειναι αλήθεια μετράμε ώρες, δυστυχώς, εάν τελικά (κούφια νάναι η ωρα που τα ακούει, οπως έλεγε η αειμνηστη μητέρα μου η Κυρα-Λεμονια Κοντονή...) η Κυβέρνηση δέν υπογράψει το τρίτο Μνημόνιο, την Δευτέρα αποχαιρετάμε την ΕΕ και το Ευρω!!! Δέν ειναι ψέματα, οτι εχουμε μπει σε τροχιά εξόδου!.. Ετσι;
            Αλήθεια; 
            Το εχετε σκεφθεί αυτο που πάει να γίνει;
            Να βγούμε εμείς, να μας πετάξουν ειναι η πιο σωστή κουβέντα, απο την Ευρωπαική Ενωση και τήν Ευρωζώνη και να μπουν η Αλβανία, η Σερβία και η Βοσνία; Ε;
            Το σκηνικό τότε στα Βαλκάνια αλλάζει. Εχουμε την Βουλγαρία, την Ρουμανία, το Μαυροβούνιο και την Σλοβενία, χώρες που μετέχουν και στην ζώνη του Ευρω! Και την Αλβανία, την Σερβία και την Βοσνία, να βρίσκονται πρό των πυλών της ΕΕ και του Ευρώ! Ευτυχώς που τα Σκόπια ειναι ακόμα "μπλοκαρισμένα" απο το βέτο που εχουμε βάλει εμείς, το οποιο, εαν εμεις φύγουμε παύει να ισχύει...
            Τότε;
            Τότε, θα εχουμε, θα εχει γίνει το εξής περίεργο!
            Η Ελλαδα από ηγέτιδα χώρα τών Βαλκανίων και η μονη με ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ να βρίσκεται εκτός και να αποτελεί το  ΦΤΩΧΟ ΣΥΓΓΕΝΗ!!! Και οχι μόνο σε οικονομικό, αλλα και σε γεωπολιτικό επίπεδο!!!
               Θα το αντέξετε;
               Εχετε λοιπόν να πείτε κάτι; Ε;
                                                                               Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου