ΝΑΙ, 251 !!!

• "Πέρασε", με μεγάλη πλειοψηφία!
• Σήμερα "παίζεται", το μέλλον της Χώρας μας...
• "Βόμβα" στην Κυβέρνηση, απο τήν Ζωη Κωνσταντοπούλου!

           Σάββατο 11 Ιουλίου 2015
           Ωρα 03.30, το ξημέρωμα!
           Βουλη. Αίθουσα Κοινοβουλίου.
           Ψηφοφορία για την στήριξη της Κυβέρνησης, στη συζήτηση γιά την συμφωνία...
           Ψήφισαν 291 Βουλευτές.
           ΝΑΙ      251
           ΟΧΙ        32
           ΠΑΡΩΝ  8
           Αυτο ηταν το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που εγινε στήν Βουλή για την συζήτηση, προκειμένου η Κυβέρνηση να έρθει σε συμφωνία με τούς Εταίρους μας, ωστε η Πατρίδας μας να παραμείνει στην Ενωμένη Ευρώπη και στο Ευρω. 
        Ναι!
        Πρόκειται περί τής μεγαλύτερης πλειοψηφίας που έλαβε μέχρι τώρα Κυβέρνηση στην Βουλη των Ελλήνων!
        Αυτό, δίνει τό δικαίωμα στον Πρωθυπουργό να κρατήσει όρθιο τον Ελληνικό λαό, που τόσα και τόσα πέρασε και περνά τον τελευταίο καιρο.
        "Εχουμε ευθύνη έναντι του λαου μας..."! Ειπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε. "Εαν με ρωτάτε εάν κάναμε λάθη στούς πέντε μήνες, θα σας πω πως ΝΑΙ! Ναί κάναμε λάθη και πρώτος εγω..."! Τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θέλοντας να τούς πει το πόσο κρίσιμες ειναι η στιγμές που περνά η χώρα μας!
         Υπήρξε ΡΗΓΜΑ στήν Κυβέρνηση, κατα την διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας. Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου,  η οποία ειναι θεσμικός παράγων, πήρε θέση αντίθετη απο αυτη τής Κυβέρνησης και ψήφισε "παρών-παρούσα", οπως η ιδια ειπε στήν ομιλία της!
         Ακόμα "παρών" ψήφισαν οι υπουργοί Παναγιώτης Λαφαζάνης και Δημήτρης Στρατούλης, οι οποιοι θεωρούνται και ειναι απο τα κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ! Και τα δυο αυτα στελέχη διαφοροποίησαν την θέση τους!
         Τι σημαίνει αυτο;
         Σημαίνει οτι θα εχουμε ανακατατάξεις στον Κυβερνητικό χώρο! Ισως και σήμερα να υπάρξουν αλλαγές και παραιτήσεις! Θα δουμε...
         Ο ταλαιπωρημένος Ελληνικός λαός περιμένει και εύχεται ολα να πανε καλα. 
             Και απο αυριο να εχουμε το χαμένο γέλιο μας, με τήν παραμονή μας στην ΕΕ και το Ευρω! Εκει οπου ηταν, ειναι και θα ειναι η θέση της Ελλαδος.
                                                                                          Γιώργος Κοντονής
         







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου