ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΕΛΟΣ...

• Τριανταοκτώ, του ειπαν ΟΧΙ!
• "Υπογράφει τήν πολιτική του Αυτοκαταστροφή", ειπε η Ζωή!
• Το Νομοσχέδιο "πέρασε", με 229 ΝΑΙ!

           Απ'ολα...
           Ναι! Ειχαμε απ'ολα στην χθεσινή Ολομέλεια της Βουλής!
           Ναι, ειχαμε νέο σόου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία στο ξεκίνημα, της συνεδρίασης υπέστη μια νέα ήττα πανωλεθρία! Ήττα συντριπτική! 
           Ζήτησε που λέτε η "κυρια πρόεδρος" να παραταθεί η συνεδρίαση κατα 10 ώρες, θέλοντας ετσι να καθυστερήσει την διαδικασία! Η Ολομελεια ψήφισε αρνητικα και μάλιστα, εδωσε ενα σκληρό ηχηρό μάθημα, στήν κ. Κωνσταντοπούλου! Ψήφισαν υπερ (της Ζωής) μόλις τρεις!!! Ενω οι υπόλοιποι 297 ηταν κατά!!! Καταλαβαίνετε το κάζο της Ζωής Κωνσταντοπούλου! Το φυσάει και δέν...κρυώνει!!!
           Το Νομοσχέδιο με τα Προαπαιτούμενα, εγινε νόμος του Κράτους, με 229 ΝΑΙ! 
             Ενω 64 ειπαν ΟΧΙ!   Και...
           Αλλοι 6 φώναξαν ΠΑΡΩΝ!
             Τώρα, αναμεσα στα ΟΧΙ ειναι και πολλοι υπουργοί μεταξυ των οποίων ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημητρης Στρατούλης και ο Κώστας Ήσυχος! Καθώς επίσης η πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και άκουσον άκουσον ΟΧΙ ψήφισε και ο..."στρατηγός" της κατάντιας αυτής πού βρίσκεται η χώρα μας, ο Γιανης μ'ενα "νί" Βαρουφάκης, μέσα σε αποδοκιμασίες!!!
              Σήμερα λοιπόν καλείται ο Αλέξης Τσίπρας να διώξει ολους εκείνους που εκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ μικρο!!!
              Ερχεται ετσι ενας ευρύς ανασχηματισμός! Ενας ανασχηματισμός που θα φερει πολλές αλλαγές σε καίριες θέσεις!!! 
              Αλλαγη, θα εχουμε καί στο προεδρείο της Βουλής, υστερα απο το νέο σόου που εκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μάλιστα, στήν ομιλία της ειπε για τον Αλεξη Τσίπρα, οτι "υπογράφει την πολιτική του αυτοκαταστροφή"!!! Σήμερα που εχουμε Ολομέλεια και εαν απο ευαισθησία, ή απο τσίπα δεν εχει παραιτηθεί η κ. Κωνσταντοπούλου, τοτε ενδέχεται να υπάρξει απο τον ΣΥΡΙΖΑ παρακαλω προταση μομφής, η οποία θα υπερψηφιστεί και απο τούς 300, για την ακρίβεια απο τους 299, εκτός και αν η ιδια η Ζωή ψηφίσει κατα του εαυτού της!.. Ειναι ικανή να το κανει, μου έλεγε ενας κοινός μας φίλος!!!
             Ολες οι απορίες μας, θα λυθούν εντός της ημέρας!!!
             Σε αναμονή λοιπόν...
                                                                      Γιώργος Κοντονής
          












0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου