ΤΩΡΑ...ΤΡΕΧΕΙ!

• Ο Ανασχηματισμός απο αυριο...
• Θέλει, Κυβέρνηση τετραετίας!
• Απόψε, "τα πάντα ολα", στήν Βουλή...

           Το μέλλον της χώρας μας, περνάει απόψε απο την Βουλή των Ελλήνων!
           Εδώ, οι Βουλευτές, οι εκλεκτοι των Ελλήνων, καλούνται να ψηφίσουν για το αυριο των παιδιών  και των εγγονιών μας!
           Ετσι η ευθύνη τους ειναι πολυ μεγάλη! Και η ιστορία θα καταγράψει κάθε απόφαση τιους! Το Νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που θα ψηφίσουν αποψε στήν Βουλή οι Βουλευτές, ειναι και επείγον και κρίσιμο! Είναι αυτο, με το οποιο, αφού υπογράψουμε την συμφωνία, το νέο Μνημόνιο, θα πάρουμε τα χρήματα, κάπου 82 με 86 δισεκατομμύρια ευρώ, με τα οποία, η χώρα μας θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στίς υποχρεώσεις της και φυσικα να αρχισει αμέσως η...αντίστροφη μέτρηση για να μπει η χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης!
           Παρα τίς οποιες δυσκολίες, το Νομοσχέδιο με τα Προαπαιτούμενα θα..."περάσει" αποψε απο το Ελληνικό Κοινοβούλιο με μεγαλη πλειοψηφία, τέτοια, που δέν ματαείχαμε! Σύμφωνα με πληροφορίες το Νομοσχέδιο θα το ψηφίσουν πάνω απο 220 Βουλευτές! Βεβαια υπάρχουν και οι αλλες φωνές, ιδιαιτερα αυτές της πιο σκληρής Συνιστώσας με τίς βαθιές αριστερές ρίζες!..
           Ο Ανασχηματισμός που ειναι σίγουρος, θα αρχίσει να υλοποιείται απο αυριο Πέμπτη! Και ηδη εκτός Κυβέρνησης ειναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης, καθώς και κάποιοι βουλευτές, οι οποιοι δήλωσαν πως αφου ψηφίσουν οχι, θα υποβάλουν την παραιτηση τους! Βεβαια κάτι τετοιο δεν ειπαν οι "ηγέτες" της αριστερής Συνιστώσας! Άφησαν μάλιστα να εννοηθεί πως θα κρατήσουν τήν έδρα τους, ξεχνώντας το "μνημόνιο-συμφωνία", που εχουν υπογράψει πρίν απο τίς εκλογες, με τον ΣΥΡΙΖΑ! Σύμφωνα  με αυτο λοιπόν,  οταν κάποιος βουλευτής διαφοροποιηθεί δεν συμφωνει με την Κυβέρνηση του Κόμματός που εξελέγη, υποβάλει την παραιτηση του, παραδίδοντας ταυτοχρόνως και τήν έδρα...
              Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που τώρα...τρέχει, στην πρώτη συνέντευξη του, που εδωσε στήν ΕΡΤ, μίλησε  για μια Κυβέρνηση τετραετίας η οποία θα φέρει το αποτέλεσμα που ο Ελληνικός λαός επιθυμεί! Ηταν μια πολυ πολυ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποια παράλληλα εστειλε και μηνύματα με πολλούς αποδέκτες!
            Αποψε στην Βουλή κρίνονται τα πάντα ολα! 
              Και οι Βουλευτές πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους ,  οπως το απαιτει η κρισιμότητα των περιστάσεων!..
                                                                               Γιώργος Κοντονής 





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου