ΤΟ...ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!

• Αρχίζει σήμερα το...δεύτερο ημίχρονο!
• Ειναι το πιο δύσκολο και πιο επικίνδυνο...
• Η...δεδηλωμένη της Κυβέρνησης...

           Τώρα που έληξε το πρώτο ημίχρονο, ενός τρομερά δύσκολου αγώνα, που κράτησε πάνω απο 17 ώρες και που...οι αντίπαλοι μας σημείωσαν πολλά γκόλ και που ακόμα αυτοι, ειχαν με το μέρος τους τον...διαιτητή και τούς...οπαδούς, εμείς ομως καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι, παρα το μονότερμα που μας επαιζαν και μάλιστα με πολυ σκληρα μαρκαρίσματα!
             Τώρα, αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο!
             Ενα δεύτερο ημίχρονο που προβλέπεται πολύ πολύ πιο δυνατό! Πιο δύσκολο! Περισσότρρο επικίνδυνο! Και ενδεχομένων με πολλές παράπλευρες απώλειες!
           Στο...ημίχρονο αυτό ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σαν...προπονητής ειναι υποχρεωμένος να κάνει πολλές αλλαγές... Αλλαγές τετοιες που θα επιφέρουν αναταράξεις και στήν...αμυνα αλλα και στήν...επίθεση! Αλλαγές που ενδεχομένως...κοστίσουν και μάλιστα ακριβα, στην πολιτική του καριέρα!
           Πρέπει μέσα στίς επόμενες ώρες να περάσει το νομοσχέδιο (ολα τα προαπαιτούμενα...) ωστε να γίνει η αρχή για την εναρξη της χρηματοδότησης της χώρας απο τούς Εταίρους και Δανειστές μας!
           Υπάρχουν ομως πολλά αγκάθια...
             Αγκάθια, τέτοια που πρέπει σήμερα κιόλας να κόψει ο Αλέξης Τσίπρας! Να καθαρίσει το τοπίο, οσο ειναι καιρός! Τα αγκάθια αυτά ειναι επικίνδυνα και γίνονται ακομα περισσότερο, οσο τα αφήνεις! Ετσι κ. Τσίπρα;
           Σήμερα λοιπόν, πρέπει να...αποδεχθεί τις παραιτήσεις των ανταρτών! 
           Να αντικαταστήσει...χθές τόν υπερυπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη οπως και τόν υπουργό και άμεσο συνεργάτη του κ. Λαφαζάνη, τον Δημήτρη Στρατούλη. Ειναι και οι δύο της αριστερής πλατφόρμας και πολυ σκληρά καρύδια! Ειναι ικανοί να...παρασύρουν και αλλους!
             Εκει που πρέπει να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος ειναι στα καμώματα της προέδρου της Βουλής της κ. Κωνσταντοπούλου!  Εδω και οι πολυ πολυ σπουδαίοι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά! Η υπόθεση ειναι πολύ δύσκολη! Μη...αναστρέψιμη! 
           Επειδη η ιδια οπως δήλωσε δεν πρόκειται να παραιτηθεί, Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα υποβάλουν, θα καταθέσουν πρόταση μομφής! Τότε και οι 300 θα ψηφίσουν ΝΑΙ!!! Ετσι η ιδια η Βουλή, θα...αποβάλει την πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία θα χάσει πλέον και τα αυγά και τα πασχάλια!
             Ολα αυτά πρέπει να γίνουν σήμερα!
             Οχι αυριο, σήμερα...,χθές!
              Ετσι δέν ειναι Αλέξη μου; Ε;
                                                                           Γιώργος Κοντονής









0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου