ΠΟΥ ΠΑΜΕ;

• Ξημέρωσε και δέν γνωρίζουμε το μέλλον μας!
• Εχουμε και Τρίτη διακοπή!
• Η ΑΕ Διαχειρησης της Κρατικής Περιουσίας...

           Η Σύνοδος Κορυφής ξεκίνησε στίς πεντε το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουλίου του 2015 και συνεχίζεται χωρίς ανάπαυση και σημερα Δευτέρα 13 Ιουλίου του 2015!!! 
           Ξημέρωσε Δευτέρα και ο Ελληνας δέν γνωρίζει σέ ποια χώρα μένει-κατοικεί!!! 
           Οι ηγέτες της Ευρωζώνης έφεραν πολλά προσχώματα, ωστε να...τορπιλίσουν κάποιοι την συζήτηση!
           Ειναι αλήθεια οτι ποτέ αλλοτε οι Εταιροι μας ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΟΙ!!! Βέβαια δέν ειναι ωρα για να πουμε γιατί γίνεται αυτο. Γιατι άλλαξαν τακτική οι Εταίροι μας... Ποιος, ή ποιοί ευθύνονται για ολα αυτα...
           Η συζήτηση ειχε δύο μεγάλες διακοπές οπου ειχαν τετραμερείς συσκέψεις, με τήν κ. Μέρκελ, τον κ. Ολάντ, τον κ. Τσίπρα. Ειχαν ακόμα και πολλές διμερείς συσκέψεις, οπου ο Ιταλός μίλησε με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, για το ελληνικό ζήτημα κλπ...
           Ετσι εχουν μείνει δύο μεγαλα και σκληρά αγκάθια, τα οποία σε μια ακομα διακοπή και στη διμερή που γινεται τωρα (ωρα 08.00 της Δευτέρας 13 Ιουλίου του 2015) προσπαθούν να βρουν λύση!
           • Το ενα αγκάθι ειναι.
              Η επιβολή της Ανώνυμης Εταιρείας, η οποία θα διαχειριστεί Κρατική Περιουσία 50 δις ευρώ, απο τούς Εταίριυς μας! Η έδρα της Εταιρείας θα ειναι το Λουξεμβούργο! Και αυτο ειναι που η Ελλαδα δέν δέχεται! Θα πρέπει να πω, πως η διοίκηση της ΑΕ θα ειναι..., θα αποτελείται μόνο απο Ελληνες!
                • Το δεύτερο αγκάθι ειναι.
              Ο ρόλος που εχει πλέον το ΔΝΤ στη νεα σύμβαση-συμφωνία, μιας και ο προηγούμενος εχει τελειώσει επειδή έληξε το Πρόγραμμα!
                Ειναι γεγονός πάντως οτι ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει τούτη τήν ωρα το μέλλον μας! Μπορει να βγαινει σιγά σιγά λευκός καπνός, ομως το αυριο ειναι σβέβαιο, δυστυχώς. Μακάρι να μην βγω αληθινός!..
                                                               Γιώργος Κοντονής
           




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου