ΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ"...

Η "πρώτη φορα Αριστερά"...προεδρίνα της Βουλής!
• "Δεν φεύγω..."! Οπως τοτε "Δέν πληρώνω..."!
• Η επιστολή του Αλεξη και το φιλή της Ζωής!

             Ειναι "φαινόμενο"!
             Ναι...
             Ναι, ετσι ειναι...
             Και οπως ειναι φυσικό ΟΥΔΕΙΣ ειναι σε θέση να το αμφισβητήσει...
             Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ειναι "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ"!
             Η "πρώτη φορα Αριστερά"...προεδρίνα της Βουλής, κάνει πάντα οτι..."γουστάρει"! Και δεν δίνει..."αναφορά" σε κανέναν! Ουτε κάν στον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποιο διατηρούσε μια ιδιαιτερη φιλία!
             Μάλιστα μετα και απ'ολα οσα ειχαν γίνει στην Βουλή, ο Πρωθυπουργός πρόσφατα της εστειλε επιστολή και της έλεγε ορισμένα πραγματα γύρω απο το "αλλα ειχαμε πει, συμφωνήσει πρίν απο την προτασης μου και την εκλογή σου στη θέση της προέδρου της Βουλής και τελικα αλλα κάνεις..."! Και οπως ειναι φυσικό περίμενε κάτι... Του εδωσε το φιλί του...Ιούδα!!!
              Άδικα ομως... Γιατι...
              Η Ζωη Κωνσταντοπούλου δέν εκανε καμία κίνηση!
              Οχι μόνο δέν υπέβαλε την παραιτηση της αλλα του κάνει την ζωή του κόλαση! Τον βίο αβίωτο! Μεχρι που του ειπε οτι "...εχει υπογράψει την πολιτική του αυτοκαταστροφή"!
              Οσο αφορά την απομάκρυνση της κ. Κωνσταντοπούλου ο μόνος τρόπος ειναι η "προταση μομφής"! Κάτι που και οι 300 (!!!) θα ψήφισαν ΝΑΙ, με ιδιαιτερη χαρα!!!
              Ομως αυτο θα εδινε...πόντους στην "πρώτη φορα Αριστερά" προεδρίνα της Βουλής! Και αυτο, γιατι, θα εκανε "ηρωική έξοδο"!!! Ετσι θα ηταν πολυ πιο εύκολο, να προσεγγίσει τον σκοπό της! Τόν στόχο της, που δέν ειναι αλλος απο τήν...κατάκτηση  της Αρχηγίας των ανταρτών!!!
               Ετσι ολοι πλέον εχουν...σηκώσει ψηλά τα χέρια!
               Για να δούμε πλέον αυτο το "φαινόμενο" με ποιό τρόπο θα εγκαταλείψει την θέση της! Και να φαντασθειτε πως ΔΕΝ την ΠΑΕΙ κανείς! Ολοι στήν Βουλή, ολοι οι Βουλευτές (ειναι ζήτημα να εχει μια κοντα της, την Ραχιήλ Μακρή, ας πούμε...) ειναι εναντίον της! Και αυτο λέει πολλά... Και τώρα;
              Ολοι περιμένουμε να δούμε το...τελικό αποτέλεσμα!!!
                                                                                      Γιώργος Κοντονής
              
 
              



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου