ΤΣΟΥΝΑΜΙ!..

• Ηταν έτοιμο το Plan B!
• "Με εντολή του Αλεξη Τσιπρα", ειπε ο πρώην!
• Θα έκλεβαν ολα τα ΑΦΜ!

           Δέν ξέρω, αλλά αυτό το παιδι, ειναι γεματο εκπλήξει!!!
               Και από την αλλη ολες του, τίς εκπλήξει θα τίς πληρώσουμε πολύ πολύ ακριβά!
          Να φαντασθειτε πως για αυτούς τους πέντε μήνες, τον κύριο αυτόν θα τόν πληρώσουμε πάρα πολύ πολύ ακριβά! 
           Καί ναι το ποσό ξεπερνά τα 161 δισεκατομμύρια ευρώ! Ναι, δέν διαβάσατε λάθος. Ο "κύριος πρώην" μας χρέωσε πάνω απο 161 δισεκατομμύρια ευρώ, μεσα σε 5 μήνες!!!
          Υστερα απο τίς...εκπλήξεις αυτες εχει τα...μούτρα να κυκλοφορεί στον κοσμο, χωρίς ντροπη! Δίχως να κοκκινίζει! Αλλα το πιο σπουδαίο ειναι οτι πρόσφατα εδωσε συνέντευξη σε ξένα Πρακτορεία και σημασια εχει τι ειπε, ο "κύριος πρώην"! Ετσι;
          Μιά συνέντευξη που έφερε ενα δυνατό τσουνάμι! Έφερε τα πάνω κάτω! Και εχει δημιουργήσει θύελλα, με απρόβλεπτα αποτελέσματα!
           Ο Γιανης μ'ενα "νι" Βαρουφακης, γιατί περί αυτού πρόκειται, στη συνέντευξη του μίλησε για το σχέδιο Β', το οποιο ετοίμαζε και μάλιστα με εντολή του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα!!!
                Οπως ειπε ο κ. Βαρουφακης το Plan B' περιελάμβανε και χακινγκ (ειχε βάλει εναν παιδικό του φίλο για να τα κάνει ολα αυτα!!!) στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων! Ετσι θα ειχαμε υποκλοπή των ΑΦΜ ολων των πολιτών...
           Καί ολα αυτα προκειμένου να...κυκλοφορήσει η δραχμή!!! Έφτιαχνε ενα παράλληλο σύστημα! Μη χειρότερα...
           Α! Ο "κύριος πρώην" ειπε ακόμα οτι εαν το θέμα παρει διαστάσεις τότε ολα θα τα διαψεύσει!!! Παλιο το κόλπο ρεεεε!
               Τωρα. Ενα σχόλιο.
           Αμεσα ο Αλέξης Τσίπρας, θα πρέπει να βγει και να πει στόν λαο τι ακριβώς εχει γινει! Βέβαια η δήλωση του οτι "αυτοι που τα λένε να βγουν και να τα εξηγήσουν στο κόσμο καί οχι να κρύβονται πισω απο τήν υπογραφή μου...", λέει πολλά! Ομως θα πρεπει ο Πρωθυπουργός να μας πει γιατι δέν τους...σταμάτησε τότε!
               Οσο για τον κ. Βαρουφάκη, ειναι πολύ επικίνδυνος! Και θα πρέπει να τιμωρηθεί οπως του αξίζει! Τιμωρία χωρίς εκπτώσεις... Τωρααα, οπως απαιτει ο λαός!!!
                                                             Γιώργος Κοντονής 
         
              









0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου