ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

• Μόνη της τα προκάλεσε...
• Η μόνη λυση, ειναι παραίτηση της...
• Ζωή κατα πάντων!..

            ---Προκαλεί;
            ---Ναι!
            ---Γιατι;
            ---Χμ! Μα ο λόγος ειναι προφανής! Επειδή η  "κυρία πρόεδρος της Βουλής", γιατι περί αυτής προκειται, θέλει παντα να ειναι στο...ταβάνι της επικαιρότητας! 
            Ετσι κανει οτι...περνάει απο το χέρι της, ωστε να...ξεχωρίζει! 
            Δέν καταλαβαίνει τίποτα! 
            Δέν χαμπαριάζει τίποτα!
            Εαν προκειται για την δική της  προβολή δέν θα διστάσει να τα βάλει ακόμα και με τον πατέρα της, τον φίλο Νίκο Κωνσταντόπουλο! Αρκεί αυτή, να κερδίσει κάποιους...πόντους παραπάνω, στην δημοσιότητα!
            Με τά καμώματά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε και προκαλεί ακόμα τούς πάντες, οι οποιοι αποφάσισαν να την θέσουν στήν απομόνωση!..
         Άρα αυτο, η απομόνωση, ειναι δικό της δημιούργημα!
             Ο τρόπος της συμπεριφοράς της! Οι ύβρεις που εξαπολύει! Η ειρωνία της, στις απαντήσεις! Καί οι αρνήσεις της σε ολα, εχει φέρει νεα ήθη και νέους τρόπους στον τρίτο θεσμό, οπως ειναι "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ"!
             Υστερα απ'ολα αυτά οι Αρχηγοι των Κομματων ειναι φανερά εναντίον της! Μάλιστα μόλις πρίν λίγες ώρες, στο γεύμα που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για τήν επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στούς πολιτικούς Αρχηγούς, αυτοί αποφάσισαν ομόφωνα, να μήν παραβρεθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας,  στήν εκδήλωση που διοργάνωσε στην Βουλή, η πρόεδρος Ζωη Κωνσταντοπούλου! Τήν ιδια απόφαση πηρε και ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος! Ετσι  η "κυρία προεδρος της Βουλής" , η οποια μόνη της τα προκάλεσε ολα, "μπήκε στην απομόνωση"!!! Και οπως λένε ολοι "Αυτοαπομονώθηκε..."!!!
            ΟΥΔΕΙΣ πλέον την...παει! 
            Ακόμα και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, "τήν ζωη του οποίου εχει κάνει κόλαση", προσπαθει να βρεί τρόπο για να την...στείλει!
            Η μόνη λυση πάντως ειναι η Ζωη Κωνσταντοπούλου να υποβάλει την παραιτηση της! Και ετσι να ησυχάσουμε ολοι!
            Υπάρχει ομως, πιο σωστά εχει τέτοια ευθιξία η Ζωη, που ειναι εναντίον των πάντων; Ε;
            Μάλλον οχι!..
                                                                                          Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου