ΤΟΥΣ...ΕΣΤΕΙΛΕ!!!

• Αυτη μιλαγε και τους..."πηρε ο ύπνος"!
• Καληνυκτα σας!
• Ολοι "συγκάτοικοι" στήν...τρέλα!

           Ναι...
           Ειναι κι'αυτοί ανθρωποι!
           Εχουν αντοχές!
           Αντοχές που κάποια στιγμή...εξαντλήθηκαν!!!
           Ετσι την ωρα που μίλαγε η Ζωη Κωνσταντοποούλου, αλλοι φώναζαν και της ζητουσαν "να τελειώνει επιτελους..."!!! Αλλοι φώναζαν και διαρκώς την αποδοκίμαζαν!!! Και αλλοι, ισως και οι..."καλύτεροι παραδόθηκαν στον αμαχητί στον...Μορφέα!!! 
           Και ναι!
           Ναι, τό έριξαν στον υπνο!!! Ετσι τους ηταν αδιάφορα ολα οσα έλεγε η "κυρια προεδρος της Βουλής", που οπως το μαγνητόφωνο επαναλάμβανε για..."πραξικόπημα κατά της Ελλαδος"!!! Και η πλάκα ειναι πως πλέον ουτε και οι δικοί της ανθρωποι δέν πιστευουν σ'αυτά που λεει... Τα θεωρούν ξεπερασμένα και αστεία...
           Ετσι προχθές, στη συζητηση του Β' πακέτου με τα Προαπαιτούμενα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πηρε τον λογο στην Βουλη, στίς 3 και κατι τα ξημερώματα και για περίπου μιση ωρα τους...εστειλε ολους αδιάβαστους!!! Ηταν ολοι "συγκάτοικοι" στήν...τρέλα!!!
           Ειχαν που ειχαν τήν κούραση τους απο το...ξενύχτι, ηρθε και η Ζωή και τους...αποτελείωσε!!! Οι πιο πολλοί κοιμήθηκαν, ενω τα χασμουρητά ηταν...συνεχόμενα και ασταμάτητα!!!
           Είδαμε λοιπόν, τούς βλέπετε και εσεις απο τις φωτογραφίες που δημοσιεύω σήμερα, βλέπουμε, που λέτε, τήν κ. Βαλαβάνη να...ονειρεύεται! Τήν κ. Φωτιου να...λαγοκοιμάται! Τόν κ. Σκουρολιάκο να...απολαμβάνει τον υπνο! Και τον κ. Κέλλα να χασμουρίεται και να...παραδίδεται στον υπνο, χωρίς καμια αντίσταση! 
           Ακόμα κοι οι φωτογράφοι στα θεωρεία, "ακούμπησαν' τις μηχανές τους και το έριξαν στον υπνο, αποκαμωμένοι απο τήν κουραση!
           Για την ιστορια, υπενθυμίζω, οτι  η συνεδριαση τελείωσε στίς 5 το πρωι!!!!! Και γι'αυτό η ευθύνη της κ. Κωνσταντοπούλου ειναι πολυ μεγάλη!
          Ψέματα ειναι;
                                                             Γιώργος Κοντονής






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου