ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!

• Βαρουφακης Γκέιτ!
• Οι..."σκοτεινοί" φίλοι του!
• "Αγαπη μου έκλεισα τις Τράπεζες"..,

           Ρεε, τόν μπαγάσα...
           Μας δούλευε του..."καλού καιρού"!
           Και εμείς;
           Εμείς, τόν κάναμε..."είδωλο"! Του δώσαμε μια και η φήμη του..."εκτοξεύτηκε" στα ύψη!
           Και αυτός, ο Γιανης μ'ενα "νι" παρακαλώ Βορουφακης, επαιζε τίς τύχες των παιδιών και των εγγονιών μας σε...αλλα κόλπα!
                Ειχε οργανώσει μέσα στο υπουργείο, το οποιο του εμπιστευτήκαμε, ενα παραμάγαζο και δούλευε οχι για το καλό μας, αλλα αντίθετα, για την καταδίκη μας!
                Ειχε φτιάξει, οπως ξέρετε ενα ολόκληρο σύστημα το plan B το σχέδιο Β για την επιστροφή στην δραχμή! 
            Εστησε το Βαρουφάκης Γκέιτ! Και το ειχε στήσει πολύ καλά! Τύφλα να ειχαν τα διάφορα σενάρια και οι κινηματογραφικές ταινίες! Ειχε φέρει και πολλούς φίλους του απο το Εξωτερικό και η...επιχείρηση δούλευε ρολόι!
            "Με το πάτημα ενος κουμπιού, θα γυρίζαμε στήν δραχμή"! Ειπε με το ειρωνικό εκείνο υφάκι του, στην πρόσφατη συνέντευξη του ο "κύριος πρώην" υπουργός Οικονομικών!
             Ακόμα πιο κυνικός ο Γιανης, είπαμε μ'ενα "νι", Βαρουφάκης ηταν, οταν εκεινο το βράδυ που γυρισε στο σπίτι του και ανακοίνωσε στήν γυναίκα του Δανάη Στράτου. "Αγάπη μου έκλεισα τίς Τράπεζες"! (Honey, I shut the banks) Της ειπε χαρακτηριστικά και τήν αγκάλιασε και την φίλησε! Ρεε τον μπαγάσα, δεν εχει ουτε ιερό...ουτε όσιο!..
             Στην ομάδα, στήν επιχείρηση που ειχε στήσει μεσα στο υπουργείο, ο κ. Βαρουφάκης ειχε βάλει στήν θέση του ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων τόν κ. Μιχάλη Χατζηθεοδώρου, με σκοπό να υποκλέψει ολα τα ΑΦΜ ολων μας και να λειτουργήσει ετσι  μια νέα...εφορία σαν μια...παρατράπεζα! Με τον τρόπο αυτόν, θα μπορούσαν να κανουν το κούρεμα που ηθελαν!!! 
             Ομως ο κ. Χατζηθεοδώρου, ο παιδικός φίλος του Γιάνη με'ενα "νι", τον...πεταξε έξω! "Δεν εχω καμια σχέση"! Ειπε ο ανθρωπος και εβαλε τα πραγματα στη θέση τους!
             Σήμερα ολοι κανουν λόγο ακόμα και για Εγκληματική Οργάνωση! Μάλιστα οι μηνύσεις και οι αγωγές που εχουν καταθέσει κάποιοι κατα του κ. Βαρουφάκη εστάλησαν στόν Εισαγγελέα, για τά περαιτερω...
             Το ζητούμενο ειναι εάν ολα οσα εκανε ο Βαρουφάκης Γκέιτ ηταν σε γνώση του Πρωθυπουργού Αλεξη Τσιπρα; Ο μόνο που μπορει να απαντήσει ειναι ο ίδιος! Λέγεται πάντως οτι ειχε ζητήσει απο τον κ. Βαρουφάκη μια έκθεση συνεπειών, εαν γυρίζαμε στην δραχμή! Ο μόνος ομως που πρέπει να δώσει εξηγήσεις ειναι ο Αλέξης Τσίπρας...
             Αυτο ειναι το σωστό...
                                                           Γιώργος Κοντονής








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου