"...ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ"!

• Ενας..."αλλος" Πρωθυπουργός!
• Στο "Ράδιο Κόκκινο" και ολα στο κόκκινο...
• "Σουρεαλιστική και παιδική"!

           Τον ακουσα απο τήν αρχη...
           Και ναι...
           Διαπίστωσα οτι δέν ηταν αυτός που...γνώριζα!
           Εγινε πλέον ενας..."αλλος" Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας!
           Τα ειπε...χύμα και...τσουβαλάτα! Και "έξω απο τα δόντια" προς...συντρόφους καί ιδιαιτερα σ'αυτούς που "κρύβονται πίσω απο τήν υπογραφή μου"! Και που "έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λένε...", οπως χαρακτηριστικά ειπε!
           Ετσι φωτογράφισε τον Λαφαζάνη και ολους τους αλλους, που εκαναν και κάνουν οτι περνάει απο το χέρι τους, ωστε η χώρα να γυρισει στήν δραχμή!!!
           "Οταν διαφωνείς και δεν ψηφίζεις υποβάλεις την παραίτηση σου και παραδίδεις την έδρα στο Κόμμα που ανήκει..."! Τονισε χαρακτηριστικά ο Πρωθυουργός Αλέξης Τσιπρας, στην δίωρη συνέντευξή του στο Ράδιο στο Κόκκινο... 
           Ειναι αλήθεια πως, οταν ο συνάδελφος μου, τον ρώτησε για τα λεγόμενα του προεκλογικά οτι μ'εναν νόμο θα έσκιζε τα μνημονια, υποστήριξε πως ολα αυτα "τα ειχα πει σε ομιλία μου το 2012! Προεκλογικά δέν το ειπα αυτο, οπως και κανένας αλλος..."! 
                Οταν ο λόγος ηρθε για την Κυβερνητική πλειοψηφία, ο Αλέξης Τσίπρας ειπε οτι "...σαν Κυβέρνηση μειοψηφίας δεν μπορω να συνεχίσω. Θα αναγκαστώ να κατέβω σε εκλογές"!
                 Εκει ομως που τα'χωσε για τα καλά ο Πρωθυπουργός ηταν στο ερωτήματα για τίς σχέσεις του με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπουλου...  "...Οι ανθρώπινες σχέσεις ειναι η εκτίμηση"! Ειπε και αφου πήρε μια ανάσα συνέχισε. "Η συμπεριφορά της ομως στην Βουλή ειναι άκρως Σουρεαλιστική! Δέν μπορει να λεει κάποιος σε...καταγγέλλω για να σε...προστατεύσω! Ειναι παιδικά πράγματα αυτά που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου..."!!!  Και εδω που τα λέμε ο Αλέξης Τσιπρας εχει δίκιο για ολα οσα ειπε! Πολύ δεν περισσοτερο για τήν Ζωή Κωνσταντοπούλου! 
             Θα πρέπει να σας πω, πως ο συνάδελφός μου δέν ρώτησε τον Πρωθυπουργό ουτε μια στιγμή για τον Γιανη μ'ενα "νι" Βαρουφακη! Ειναι κάτι που προκάλεσε πολλά και δίκαια ερωτηματικά... Ετσι δέν ειναι;
             Με λίγα λογια ο Πρωθυπουργός ηταν ρεαλιστής και προσπάθησε να μην κρύψει τίποτα! Και ναι. Στην συνέντευξη του αυτή δέν μάσαγε τα λόγια του! Ηταν σπαθί...
                                                            Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου