"...Σ Κ Ι Σ Τ Ο Υ Σ"!

• Τούς πέταξε το γάντι!
• Τήν Κυριακή το εσωκομματικό δημοψηφισμα!
•  Δραγαςάκης. "Οτι σπείραμε θερίσαμε"!

           Βγήκαν τα μαχαίρια στόν ΣΥΡΙΖΑ!
           Οι πισώπλατες μαχαιριές πέφτουν βροχη!   
           Ολοι εναντίον...ολων!
           Και ετσι θα εχουμε τόν ερχόμενο Σεπτέμβριο Έκτακτο Συνέδριο!
           Βέβαια θα προηγηθεί, τήν ερχόμενη Κυριακή, ενα Εσωκομματικό Δημοψήφισμα!
           Στήν Κεντρική Επιτροπή που εγινε χθές...μπήκε, εγινε η αρχή για το...ξήλωμα του...πουλόβερ! Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν ειναι αυτός που τον Ιανουάριο του 2015, νικησε-πήρε τις εκλογές και σήμερα μας Κυβερνά!.. 
           Μέσα σε πέντε μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ μίκρυνε! Εγινε..."τοσοδούλης"!  
           Βγήκαν τα μαχαίρι και οι μαχαιριές και μάλιστα πισώπλατες, πανε και ερχονται! Βροχη! Και να φανταστείτε πως ειμαστε ακόμα στήν αρχη!
           Επιτέλους ο Πρωθυοουργός Αλέξης Τσιππρας, πρέπει να πάρει αμεσα αποφάσεις και να ξεκαθαρίσει τά πραγματα! Ο χρόνος περνά και τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα! Αλλωστε τα πράγματα δεν εχουν ξεκαθαρίσει... Το CREXIT ειναι, κρέμεται ακόμα πάνω απο το κεφάλι μας, προς τέρψη των εραστών της δεκάρας, της δραχμής!!! Πολλοί μάλιστα απο το "Παναγιώτης Λαφαζάνης και ΣΙΑ", κάνουν λογο πως η Δημοκρατία τελείωσε! Και οτι τωρα το Πολίτευμα ειναι Δικτατορία του ευρώ!
              Ο Αλέξης Τσίπρας τελικα τούς πέταξε το γάντι! Ετσι τώρα αναμένονται γρήγορες εξελίξεις! Και μάλιστα τετοιες που δεν θα το πιστεύουμε στα μάτια μας! Και πρέπει να το κάνει! Γιατί διαφορετικά δέν θα μπορέσει να Κυβερνήσει και να οδηγήσει με ασφάλεια τήν χώρα στην Ενωμένη Ευρώπη και φυσικά στήν Ευρωζώνη. Εκει δηλαδή, που ανήκει! Και κάποιοι απο τους δραχμηστές, ας αφήσουν εκεινο το ο ΣΥΡΙΖΑ δέν εχει εντολή να αλυσοδέσει την χώρα στο Μνημόνιο!!! Ετσι δέν ειναι Ζωη; Ε, κ. Κωνσταντοπουλου;
             Και δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μια εικόνα διάλυσης! Αλλωστε αυτό που ειπε ο Γιάννης Δραγασάκης ειναι πολύ πολύ σωστά. Οτι σπέρνεις... Θερίζεις... Και ναι, εχει απόλυτα δίκιο...
             Ομως ολα θα κριθούν στο έκτακτο Συνέδριο που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο!
             Ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε την πρώτη φάση! Το έκτακτο Συνέδριο...
             Ραντεβού λοιπόν τον Σεπτέμβριο!..
                                                                            Γιώργος Κοντονής
           





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου