Μ Α Ζ Υ !!!

• Περιμένουμε τη συμφωνία σε 48 ώρες...
• Σύγκληση των πολιτικών Αρχηγών...
• Και τώρα δουλειά!

           Βρισκόμαστε ηδη στήν "Επόμενη Ημερα" του Δημοψηφίσματος!
           Νικητές και ηττημένοι, ολοι μαζυ "γυρίζουμε" με πάθος στις δουλειές μας!
           Ο Πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας μόλις εγινε γνωστό το αποτέλεσμα, μίλησε στο Ελληνικο λαό, τονίζοντας πως δεν υπαρχουν νικητές και ηττημένοι. Υποστηριξε μάλιστα, πως τωρα θα πρέπει ολοι μαζύ να αγωνιστούμε προκειμένου, να βγει η χώρα απο τα αδιέξοδα!
           "Προέχει να σφυρηλατήσουμε τήν εθνική μας ενότητα και ομοψυχία, να διαμορφώσουμε ενα υγιές και ισχυρό εθνικό μέτωπο για τήν αποκατάσταση της ομαλότητας"! Ειπε ο Αλέξης Τσίπρας κατα την συνάντηση του με τόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο, τα μεσάνυκτα και κάτι και απο τόν οποιο ζητησε τήν σύγκληση των Πολιτικων Αρχηγών!
           Ειναι καιρός τώρα, υστερα και απο τήν εβδομάδα του ΔΙΧΑΣΜΟΥ και της ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ που επένδυσαν καποιοι και ομολογώ πως τα κατάφεραν τελικά και μας...χώρισαν σε δύο κομμάτια, ειναι καιρός τωρα να τα ενώσουμε! Να τα κάνουμε και πάλι ενα! Μια γροθιά! 
           Αλλωστε το λαός ενωμένος ποτε νικημένος ισχύει πάντοτε! 
           Ισχύει και στην περίπτωση την χθεσινή, του Δημοψηφίσματος!
           Οποιο και αν ηταν το αποτέλεσμα του Δημοφηφίςματος, η επόμενη ημέρα πρέπει να βρει τον Ελληνικό λαό ενωμένο  ετσι ωστε το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός, που παρα λίγο να διαλύσουν οικογένειες, να παραμεριστούν!
           Ας αφήσουμε, ας παραμερίσουμε πιο σωστά, ολα αυτά, ας τα βάλουμε  στήν άκρη και με ολες μας τις δυνάμεις να αγωνιστούμε για το καλο της Πατριδος μας, η οποια περνά τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία της.
           Ενωμένοι, οπως μια γροθια, να σταθούμε δίπλα στη Κυβέρνηση, προκειμένου ολοι μαζυ, να πείσουμε τούς Εταιρους και Δανειστές μας, οτι το δίκιο ειναι με τό μέρος μας. Να τούς πούμε πως η θέση της Ελλάδος ειναι στήν Ευρωπαική Ενωση και μέσα στο Ευρώ! Και πολυ περισσότερο ας μήν παίξουμε το παιχνίδι του Σοιμπλε, που θέλει τήν Ελλαδα έξω απο τήν Ευρώπη και απο τήν Ευρωζώνη!
             Απο σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου του 2015, αρχίσει μια νέα ημερα για τήν Ελλαδα, η οποία μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!
           Η, μήπως δεν ειναι ετσι; Ε;
                                                                            Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου