Σ Η Μ Ε Ρ Α !

• Ολα "παίζονται" σήμερα!
• Η κατάσταση ειναι τραγική...
• Οι Εταίροι μας, πρεπει να αναθεωρήσουν την στάση τους!

           Τούτες τις ώρες, ολα..."παίζονται"!
           Το μέλλον της Πατριδας μας! Των παιδιών και τών εγγονιων μας!
           Το αυριο, ενός λαού που δέν έφταιξε σε τίποτα! Αλλα πληρώνει τίς "αμαρτίες" των άλλων! Των Πολιτικώ, οι οποιοι με τούς χειρισμούς τους ολα αυτα τα χρόνια, έφεραν την χώρα σ'αυτη την τραγική κατάσταση! Μια κατάσταση που δυστυχώς, εαν δεν προσέξουμε πάει να γίνει "Μη Αναστρέψιμη", οπως λενε οι γιατροί! Καί αυτο θα σήμαινε τον θάνατο της Ελλάδος!
            Σήμερα λοιπόν εκει στίς Βρυξέλλες παίζονται "τα πάντα ολα"!
            Παίζεται η ζωή ενός ολόκληρου λαού!
            Στα χέρια των Εταίρων μας βρίσκεται η τύχη μας!
            Ολα κρέμονται πλέον απο ενα δικό τους YES! 
            Και μακάρι αργά το βράδυ να βγει λευκός καπνός απο την αίθουσα των συνεδριάσεων του Συμβουλίου των Ηγετων της Ενωμένης Ευρώπης!
            Απο εκει, οπου προηγουμένως ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας με ενα μεγαλο ΟΧΙ  στα χέρια του, αλλα και την σύνεση και συναίνεση ολων των Πολιτικων Δυνάμεων (πλήν ΚΚΕ) στίς αποσκευές του, ρίχνεται αποψε στην μάχη, του να πείσει τούς Εταίρους και τους Δανειστές  μας, οτι εχουμε καλές διαθέσεις καί πάνω απ'ολα θελουμε την λύση μέσα στην Ευρωζωνη! 
            Και ειναι γνωστό το τί εχει ο Πρωθυπουργός να αντιμετωπίσει απόψε εκει στίς Βρυξέλλες! Κακίες, μα πάνω απ'ολα τήν δυσπιστία, ολων! 
            Ετσι πρέπει γρήγορα να τα ξεπεράσει ολα αυτα και να προσπαθήσει να τούς πείσει οτι ο Ελληνικός λαός  θέλει βιώσιμη λύση μέσα στήν Ευρωζώνη! 
            Ειναι αλήθεια οτι το εγχείρημα αυτο παρουσιάζει πολλές πολλές δυσκολίες, υστερα απο ολα  οσα εχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Ομως ο Αλέξης Τσίπρας βρισκεται εκει με τήν τεραστια δύναμη του Ελληνικού λαού, αλλα και ολου (πλήν του ΚΚΕ) του Πολιτικού Κόσμου, ο οποιος στήν σύσκεψη του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών (κράτησε περίπου 7 ώρες!), υπό τόν Προπεδρο της Δημοκρατίας που συμφώνησε και εξουσιοδότησε τόν Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κάνει τίς διαπραγματεύσεις για μια λύση βιώσιμη, πάντοτε ομως μέσα στην Ευρωζωνη!
              Ολων αυτών, θα εχει προηγηθεί ενα δύσκολο Eurogroup, στο οποίο θα μετάσχει ο νέος υπουργός Οικονομικων (ορκίστηκε χθές στην τιμή του) ο Ευκλείδης Τσακαλωτος!
                                                                       Γιώργος Κοντονής

           




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου