Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ...

• Ερχεται προταση μομφής κατα της Ζωής!
• Τι θα γίνει με την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης!
• Το...παιχνίδι με τίς εκλογές!

           Οπως φαινεται η κυρία προεδρος της Βουλής δέν θα αποφύγει, αυτο που ιδια προκαλεί να γίνει εδω και κάποιους μήνες!
           Και ακόμα αυτό που δέν μπορει...δεν θέλει....φοβάται...κατι περιμένει...να κάνει ο Αλεξης Τσίπρας, ισως γίνει απο αλλα Κόμματα της Αντιπολίτευσης!!!
           Ναι...
           Ναι, ειναι αλήθεια ερχεται προταση μομφής κατα της Ζωής Κωνσταντοπούλου!
             Ερχεται λοιπόν η προταση μομφής για ολα οσα εχει κάνει...,εχει προκαλέσει με τον τροπο της, τον αυταρχικό τροπο της η κ. Κανσταντοπούλου... Αυτο που...επεδίωκε (κατα βάθος δέν το πιστευε οτι μπορεί να γίνει, επειδη νόμιζε οτι δέν εχουν τα...κότσια ουτε η Κυβέρνηση, κα ουτε και Αντιπολίτευση να κανουν!!!) γίνεται πλέον πραγματικότητα!
           Ετσι το Ποτάμι με τον επικεφαλής του τον συνάδελφο μου Σταυρο Θεοδωράκη, μαζεύει..., συγκεντρώνει υπογραφές και απο βουλευτές των άλλων Κομμάτων, εκτός απο την Χρυσή Αυγή, προκειμένου να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών και εντός των ημερών ειναι βέβαιον οτι θα υποβάλει προταση μομφής κατα της Ζωής Κωνσταντοπούλου...
              Αυτό λοιπον που...επεδίωκε (επαναλαμβάνω οτι πίστευε πως τελικα, φοβούνται να το κάνουν τα αλλα Κόμματα!!!) και...ζητούσε η "κυρία πρόεδρος της Βουλής" δέν θα το αποφύγει τελικα! Και θα ειναι η πρώτη πρόεδρος της Βουλής που θα αποπεμφθεί!!!
              Και ναι, αυτό ειναι αλήθεια. Αποπομπή απο τον θεσμό του προέδρου της Βουλής, γινεται για πρώτη φορα!!!
              Τωρα.
            Δέν πρεπει να μας διαφεύγει το γεγονός πώς στην διαδικτυακή σελίδα η οποια εχει δημιουργηθεί και συγκεντρώνει υπογραφές για την αποπομπή της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, εχουν μέχρι τώρα  συγκεντρωθεί περισσότερες απο 35.000 υπογραφές!!! Και οπως είδα εχουν υπογράψει και κάποιοι βουλευτες!!!
             Για να δούμε τελικά τι θα γίνει...
               Κοντός ψαλμός αλληλούια...
               Όσον αφορά την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης, που προκειται να ζητήσει ο Πρωθυπουργος, κατά βάθος θέλει μάλλον να τις αποφύγει, οπως και η Αριστερη Πλατφόρμα!!!
               Ισως ειναι ενα παιχνιδι εκβιασμού με τις εκλογές απο τον κ. Τσίπρα!!!
                                                                              Γιώργος Κοντονής
           





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου