...ΟΧΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ!

Τ• Μπάνια στην Αιδηψό, η Ζωη...
• Οταν την έψαχναν για να...ανοίξει την Βουλή!
• Σε...απομονωμένη παραλία...

           Ουδείς...
           Ναι! ΟΥΔΕΙΣ θα μπορούσε να πει λέξη εάν τα πραγματα ηταν διαφορετικά! Εαν, δηλαδη δεν επροκειτο για το καίριο και Εθνικό θέμα, οπως ηταν αυτό με την ψήφιση της συμφωνίας  του τρίτου Μνημονίου! Αυτό ειναι αλήθεια...
        Ολοι!
           Ναι! Ολοι έψαχναν τήν περασμένη εβδομάδα την "κυρια προεδρο της Βουλής", για να ανοίξει την Βουλή προκειμένου να αρχίσει η συζήτηση για την ψήφιση τής συμφωνία με τους Δανειστές μας! 
            Και ενω ολοι ειχαν αγωνία για τίς ημερομηνίες (επρεπε να ειχε τελειώσει το θέμα πριν απο τη συνεδρίαση τού Eurogroup), να προλάβουν τις ημερομηνίες που ειχαν δώσει αρχικά, ωστε η χώρα μας να μπορέσει να εισπράξει την πρώτη δόση των περίπου 23 δισεκατομμυρίων ευρώ! Αυτο θα γίνει σε λίγες ημερες αφου πρώτα τα Εθνικά Κοινοβούλια των άλλων Χωρών πρεπει να εγκρίνουν με την ψηφο τους το δάνειο...
             Η Ζωη Κωνσταντοπούλου λοιπόν ηταν σε...διακοπές με τόν σύζυγό της Απόστολο Μαντή στην Αιδηψό, οπου και σε απομονωμένη παραλία, που ειναι δεκα πέντε λεπτά, απο τα Λουτρά της Αιφηψού, εκανε τις βουτιές της και...λιαζότανε! Εδω παει Τασία μου εκεινο που ειχες πει τοτε...λιάζονται!
          Μαζύ της, εκτός απο τον πλοίαρχο σύζυγό της τόν κ. Μαντή, ηταν ο αγαπημένος της σκύλος, που εκανε μπάνιο δίπλα στην Ζωη!.. Δεν την άφησε ουτε λεπτο απο τα μάτια του... Ειχε ακομα και ενα ψυγειάκι με ολα τα απαραίτητα!
              Θελω να ειμαι ξεκάθαρος! Δεν θα σχολίαζα τίποτα, γιατι και η "κυρια πρόεδρος της Βουλής", οπως ολοι μας εχει ανάγκη απο ξεκούραση, απο θαλάσσια μπάνια, απο ξεγνοιασιά, απο αλλες σκέψεις πιο χαλαρές, απο το...χάδι του ήλιου και απο δικές της στιγμές! Δεν θα έγραφα-σχολίαζα τίποτα λοιπόν εαν δεν επρεπε να περασει το τρίτο μνημονιο μέσα σε μια ορισμένη ημερομηνία για να μην χαθει πολύτιμος χρόνος δηλαδη, ωστε να ψηφιστεί η συμφωνια και η Χωρα μας να μήν βρεθει προ δυσάρεστων εκπλήξεων!
               Και η ενεργεια αυτη (την έψαχναν ολοι...) ηταν ενα ακόμα..."πέναλτι" της Ζωής Κωνσταντοπούλου!..
               Ετσι δεν ειναι;
                                                                         Γιώργος Κοντονής
         











0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου