...ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ!

• Και μας χρέωσε και μας το παιζει θύμα!
• Επίθεση κατα του Πρωθυπουργου...
• Σαν αλλος Γιώργος Παπανδρεου...

         Ρεε...
         Ρεε το παιδί...
         Μας το παιζει και θύμα!
         Ως αλλος Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποιος αφου πρώτα μας...εχωσε στο ΔΝΤ και μας...έφερε το Μνημόνιο, τωρα το παιζει "αδιάφορος και ωραίος..."! Ετσι και ο "κυριος πρώην των Οικονομικών", σημερα κάνει οτι μπορει για να...βγάλει την ουρά του έξω, απο τίς μεγάλες ευθύνες!..
             Αφου που λέτε μας χρέωσε οι κύριος αυτός με πανω απο 162 δισεκατομμύρια ευρώ τους πεντε μήνες που ειχε στα χερια του την "διαπραγμάτευση", καθώς και με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που τσέπωναν καθε μήνα οι δεκάδες  σύμβουλοί του, οπως και με πάνω απο 100.000 ευρώ που...παντελονιάζει τον χρόνο ο ίδιος, ερχεται τωρα και μας...αναλύει τον μνημόνιο!!!
         Ετσι στήν ιστοσελίδα του και στα αγγλικά παρακαλω με μια μακροσκελέστατη ανάλυση υπερασπίζεται με ολη τήν δύναμη του, τους χειρισμούς που εκανε! Και ναι... Ναι ο αθεόφοβος καταγγέλει τό Μνημονιο! Τονίζει μάλιστα πως "ειναι γραμμένο (το μνημόνιο) στην γλώσσα της Τροικα(ς) και ετσι ειναι σχεδόν αδύνατο να αποκρυπτογραφηθεί απο εκεινους που δέν μιλούν αυτή την ανορεκτική γλώσσα"!!!    
             Ο Γιανης μ'ενα "νί" Βαρουφάκης (περι αυτου πρόκειται!..) αμφισβητεί πλήρως την αποτελεσματικότητα του προγράμματος!
         Μάλιστα ο κ. Βαρουφάκης φθανει σε σημείο να κάνει επιθεση κατα του ανθρώπου που τον εκανε υπουργο, τον επέλεξε να διαχειριστεί την τύχη της Ελλαδος,δηλαδή κατα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα! "Η αληθινη ιστορία ειναι πως το Μνημόνιο προετοιμάστηκε ωστε να αντανακλά την κεφαλαιοποίηση του εξευτελισμού (κοίταξε ποιος μιλάει...) της Ελληνικής Κυβέρνησης στή Σύνοδο Κορυφής της 12 Ιουλίου"!!! Τονιζει ο ΓιαΝης Βαρουφάκης, χωρίς ντροπή...
          Μα ναι!
          Ναι! Πρέπει να εχεις θράσος για να λες και να γράφεις τέτοια! 
          Και οπως φαίνεται ο ΓιαΝης χωρις δεύτερο "νί" Βαρουφάκης διαθετει μπόλικο απο αυτο! Απο θράσος!!!
                                                            Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου