Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ι Α !..

• Κάτι εχει αλλάξει πλέον...
• Υπήρξε μυστικό ραντεβου!
• "Μνημόνιο" τιμής Τσιπρα - Βαρουφάκη...

           --- Τι άλλαξε και ο Πρωθυπουργός καλύπτει πλέον τον "κυριο πρώην"; 
           Με το δίκιο τους αναρωτιούνται ολοι. Και εδω που τα λέμε ετσι ειναι... Τελευταία ο Αλέξης Τσίπρας, τα..."γύρισε"! Τα άλλαξε ολα! Και "πεταξε ενα λευκό σεντόνι",  με το οποιο κάλυψε πλήρως τον συνεργάτη του! Το σκηνικό αυτο φάνηκε περίτρανα τήν περασμένη Παρασκευή, οταν στην "Ωρα του Πρωθυπουργού" και σε επίκαιρη ερώτηση της πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, απαντησε θυμωμένα και κάλυψε σε ολα τον  "πρώην υπουργό του"! 
           --- Γιατι ολα αυτα τωρα; Λένε ο ενας στον άλλον φίλοι και εχθροι... "Γιατι ολα αυτα τωρα;"! "Τι άλλαξε"! "Τι εγινε;"! Ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση...χθές!!!
          Υπάρχει εξήγηση λοιπόν...
          Προ ημερών, οπως εμαθα απο έγκυρη πηγή, εγινε μια κρυφή συνάντηση μεταξυ του κ. Τσίπρα και του κ. Βαρουφάκη! Το μυστικό ραντεβού "εκλεισε" ο "τρίτος της παρέας", ο κ. Τσακαλώτος! Εγινε μάλιστα τίς ώρες που ολοι μίλαγαν για το σχέδιο "Plan B" και για τίς υποκλοπές των ΑΦΜ ολων μας!!!
         Ετσι κάτω απο άκρα μυστικότητα και ενω ολοι πέρναγαν "γενιές 14" τον Γιανη μ'ενα "νι" Βαρουφακη, για ολα οσα του καταμαρτυρουσαν, οι τρεις...καμπαλερος, οπως μου ειπε ο πληροφοριοδότης μου, συναντήθηκαν στο γραφειο του Πρωθυπουργου! Η συναντηση που εγινε τήν περασμένη Δευτέρα, πραγματοποιηθηκε στο γραφειο του Αλεξη Τσιπρα στήν Βουλη! Εκει οπου τα...μάτια ηταν εκείνη τήν ωρα στραμμένα αλλου!..
         Πάντως η κρυφή συνάντηση εγινε υστερα απο πρωτοβουλία του Πρωθυπουργου, με σκοπό να..πέσουν οι τόνοι και φυσικά να "κλείσει το μέτωπο"! Ενα μέτωπο που ηταν ανοικτό και που έπρεπε να..."κλείσει" αμεσα, ωστε να επικρατήσει ο Αλεξης Τσίπρας στό Κόμμα του!
         Κατα την κρυφή αυτη συνάντηση συμφωνήθηκε (λέγεται πως οι δύο πλευρές υπέγραψαν Μνημόνιο...) "να μήν υπάρξουν και απο τίς δυο πλευρές αποκαλύψεις..."!!! Μεσα σ'αυτή την συμφωνία βγηκε τήν εβδομάδα που περασε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος  και εκανε λόγο για εκπόνηση σχεδίου Β, με εντολή του Πρωθυπουργου!!! Κάτι που ειπε και στην απάντηση του ο κ. Τσιπρας, στην επίκαιρη ερώτηση της κ. Γεννηματά.
        Ετσι λοιπόν εξηγούνται ολα!
        Η αλλαγή του Πρωθυπουργού και τα...πουκάμισα του "κυρίου πρώην"!!!!!
        Ε;
        Ειπα και εγω...
                                                          Γιώργος Κοντονής






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου