ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!

• Η U18 Εθνική μας ομάδα, πρωτη στην Ευρώπη!
• Με 64-61 νίκησαν στόν τελικό την Τουρκία!
• "Μας κάνατε υπερήφανους...", δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής!

           Αυτά τα παιδιά κρατάνε στα χέρια τους το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ! 
           Υποστήριξαν και υποστηρίζουν ολοι, υστερα απο την μεγάλη επιτυχία στο Βόλο, οπου διεξήχθησαν οι τελικοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλματος U18! 
           Και εδω που τα λέμε εχουν απόλυτα δίκιο!
           Υπάρχει ομως μια διαφορά.
           Οι αρμόδιοι πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή σ'αυτα τα παιδιά! Πρέπει να σκύψουν πάνω τους καί να τα δώσουν ολα! Αλλωστε τα παιδιά αυτα κατάφεραν και ναι μας εκαναν ολους ευτυχισμένους!
           "Τα Ελληνόπουλα σε τουτο τον δύσκολο καιρό που περνάει η χώρα μας μας εδωσαν μεγάλη χαρα. Μας κάνατε υπερήφανους. Μπραβο παιδιά μου..."! Αναφέρει στην δήλωση που εκανε, αμεσως μετά τόν τελικό αγώνα, ο αρμόδιος υπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.
           Η εμφάνιση των μικρών της Εθνικής μας ομάδος στον τελικό με την Τουρκία ηταν καταπληκτική! Ηταν η αναμενόμενη! Η Ελληνική ψυχή, φάνηκε! Το απόθεμα των δυνάμεων  των μικρών U18 ηταν μεγάλο! Ετσι "υπέταξαν" την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας, την νίκησαν (64-61) και της έκοψαν τις σερί κατακτήσεις! Και ολα αυτά, λίγες ημέρες μόλις απο την ήττα μας απο τις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ειχαμε αποκλειστεί...
           Ειναι γεγονός οτι τα παιδιά αυτα με τον θρίαμβο τους, εστειλαν μηνύματα πρός κάθε κατεύθυνση, πως η Ελλαδα ειναι όρθια! Και οτι παρα τις οποιες κακουχίες πέρασε και περνάει, παρά τις στερήσεις και τα καπιταλ κοντρόλ, παρά τα απανωτά Μνημονια, παρά την κρίση, ειναι εδω! Ειναι δυνατή! Ειναι παρούσα! Ειναι πρωταθλητρια Ευρώπης και στήν κατηγορία των U18!!!
           Το μήνυμα που έστειλαν να παιδιά μας, πρέπει να αξιοποιήσουν οι υπεύθυνοι!
           Και προσοχη να μην χαθει αυτη η ομαδα! Ο Σταυρος Κοντονής ειμαι σιγουρος πως τα κάνει τα παντα, προκειμένου τα παιδια αυτα, που ειναι το μέλλον μας, να αξιοποιηθούν!
           Τα παιδια της Κρίσης μας εστειλαν το δικό τους μήνυμα...
           Τώρα η σειρά μας...
           Ετσι;
           Φαινεται πως στο...Eurobasket τα πηγαίνουμε καλυτερα, απ'οτι στο...Eurogroup!!!
           Ή, μήπως δέν ειναι ετσι; Ε;
                                                                  Γιώργος Κοντονής
            














0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου