ΤΗΝ...ΕΚΑΝΕ!!!

Μας χωρίζουν 30 ημερες!
• "Ποιος ειναι καλύτερος απο εμένα;"...
• "Ζητώ ν'ανοίξει η Βουλή..."!

          Τήν απειλή τους οι ΣΥΡΙΖΑιοι την εκαναν πράξη!
          Ο Αλεξης Τσίπρας, που δέν μπόρεσε να ξεπεράσει τήν Εσωτερική του Αντιπολίτευση, αργα χθές βράδυ και υστερα απο ενα μακροσκελέστατο μήνυμα πρός τόν Ελληνικό Λαο, με το οποιο προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα, πήγε στόν Πρόεδρο  της Δημοκρατίας και υπέβαλε την παραίτηση του και της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ!!!
              Μας...σύρει ο κ. Τσίπρας και πάλι σε εκλογές, χωρίς λόγο! Χωρίς αιτία!
              Μας πηγαίνει σε εκλογές, ενω καλά καλά δέν εχει στεγνώσει το μελάνι με τίς υπογραφές απο την ορκομωσία της Κυβέρνησης!!!
              Και ολα αυτα, γιατι δέν μπορει ο Πρωθυπουργός να τα βάλει με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τ'αλλα παιδιά! Με την Εσωτερική του Αντιπολίτευση!
              Ομως τίθεται το ερώτημα,
          Γιατι ο Αλέξης Τσίπρας αθέτησε-εγκατέλειψε, τα οσα ειχε πει περι Συνεδρίου, οπου θα έλυνε το εσωτερικό προβλημα του Κόμματος του;
              Οι EXPRES εκλογές θα μας κοστίσουν πανάκριβα! Κατι που θα ειναι μια σκληρή νέα μαχαιριά, στήν ηδη σοβαρα τραυματισμένη Εθνική μας Οικονομία. Και θα φανεί σε λίγες ημέρες αυτο...
          Περίμενε που λέτε να εγκρίνουν τα ξένα Κοινοβούλια τήν πρώτη δόση και υστερα πεταξε την βόμβα. Πάμε για εκλογές!!!
          Εκείνο που ΟΛΟΙ εχουν καταλάβει, ειναι πως ο Πρωθυπουργός την...κανει με "ελαφρά πηδηματάκια"! Θέλει δηλαδή  να αποδράσει! Να απαλλαγή απο τίς ευθύνες! Φεύγει, πως το λένε! Εγκαταλείπει τον πόλεμο!!!!!
              Και μου αρέσει αυτο που ειπε στο μηνυμα του οτι, "Δεν πετύχαμε αυτο που θέλαμε"! Και αφου τα'χωσε στόν "Παναγιώτη Λαφαζάνη και ΣΙΑ" τόνισε. "...Τον λογο εχει τώρα ο κυρίαρχος λαός! Εσεις με τήν ψήφο σας θα αποφανθειτε ποιος και πως θα οδηγήσει την Ελλάδα..."!  Ειπε ακόμα και μάλιστα χωρίς ντροπή εκεινο το "...Ποιος πολιτικός, ποιος μπορει να οδηγήσει την Χώρα στόν δρόμο της ανάπτυξης"; Δηλαδή μόνο αυτός (ο κ. Τσιπρας) ειναι ικανός! Τι λέει το άτομο ρεεε!!!
          Οταν ο Πρωθυπουργός ειχε πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για να υποβάλει την παραιτηση του, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εδινε συνέντευξη Τύπου. 
          "Προσωπικά πιστευω οτι ο κ. Τσίπρας με τήν παραίτησή του, δραπετεύει"!!! Τονισε χαρακτηριστικα ο κ. Μειμαρακης, ο οποιος αφου αναφέρθηκε σε πολλά στραβά της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, που έφερα το πιο σκληρό και απάνθρωπο Μνημονιο, ειπε ακόμα. "Μεσα σε 7 μήνες βούλιαξε την χωρα. Η κινηση προσφυγής στις κάλπες ειναι τυχοδιωκτική! Θα έρθει εδω να απολογηθεί! Να μας πει ποιά συγκεκριμένα συμφέροντα εξυπηρετεί!"! Και ο κύριος πρόεδρος της ΝΔ ειπε στη συνέχεια. "Ζητώ να ανοίξει η Βουλή και να μετρηθούμε... Ο κ. Τσίπρας ειναι νέος αλλά με γερασμένο και φαύλο μυαλό..."!!!
           Ενα πάντως ειναι βέβαιον πως οι εκλογές δεν μπορεί να γίνουν στίς 20 του Σεπτεμβρίου του 2015! Θα εχουμε διερευνητικές εντολές που ο καθε πολιτικός Αρχηγός θα την κρατησει επι τρείς ημερες!!! Αλλα υπάρχει και η Ζωή Κωνσταντοπουλου, η οποια  λεει πως ΟΥΔΕΙΣ την ειδοποιησε για εκλογές! Ετσι εκείνη (η κ. Κωνσταντοπούλου)  θα συνεδριάσει το Σάββατο με τους προέδρους!!!!!
           Εχουμε πολλά ακόμα να δουμε! 
           Και σας διαβεβαιώ οτι, δέν θα πλήξουμε!!!
                                                        Γιώργος Κοντονής






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου