ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ...

• Ποιος είδε την Ζωη και δεν την φοβήθηκε...
• Ξεκίνησε επαφές ο Βαγγέλης...
• Ηθελε να τήν...κοπανήσει ο Αλέξης!

           Οπως ειχε πει και στην συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πηγε χθές στόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόν Προκόπη Παυλόπουλο και πηρε την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης!
                Ετσι άρχισαν, ξεκίνησαν οι Διερευνητικές Εντολές!
                Ο προεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Κόμματος Ποτάμι, τον Σταυρο Θεοδωράκη και μάλλον δέν τα βρήκαν! 
            Ο κύριος πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με την Φωφη Γεννηματά, τον Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ Πανο Καμμένο (το τι πέρασε στην Κώ απο τούς κατοίκους ο κ. Υπουργός δεν...περιγράφεται. Οι αγανακτησμένοι του πέταξαν αυγά και μπουκάλια με νερό! Φθηνά την γλύτωσε ο Πάνος Καμμένος στήν Κω!!!), με τον πρόεδρο του νέου Κόμματος ΛΑ.Ε, Λαϊκή Ενότητα Παναγιώτη  Λαφαζάνη, δέν θα συναντηθεί με τον Γραμματέα της Χρυσής Αυγή κ. Μιχαλολιάκο, ενω θα ζητήσει συνάντηση και με τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσιπρα!
            Την ιδια τακτική πρόκειται να ακολουθήσουν και οι αλλοι Αρχηγοι των Κομμάτων που θα πάρουν την Εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης. Δηλαδη, θα κρατήσουν τήν εντολή, οπως ορίζει ο Νόμος, τρεις ημέρες!
           Και, οπως καταλαβαίνετε αυτο σημαίνει πως οι Εκλογές δέν θα γίνουν στίς 20 Σεπτεμβρίου, οπως ήθελε και έλεγε ο κ. Τσιπρας, αλλα στίς 27 Σεπτεμβρίου, ή την πρώτη Κυριακη του Οκτωβρίου! Βεβαια ο Πρωθυπουργός μιλάει για σκόπιμη καθυστέρηση των Εκλογών, απο τους αλλους πολιτικούς Αρχηγούς! Ομως ο Αλέξης Τσιπρας ξεχνά τι εκανε εκεινος, πόσες καθυστερήσεις, πρίν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευαγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης, σχηματίσουν Κυβέρνηση! Κι'ακόμα ξέχασε τί εκανε οταν ηρθε η ώρα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Καί τωρα ολα του κακοφαίνονται!
            Αλεξη μου ολα εδω πληρώνονται... 
            Το κατάλαβες; Ή, να το ξαναπω;
            Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα σε 6 ώρες τα εβαλε τρείς φορές τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οσο και με τον Πρωθυπουργό! Μιλησε για ατόπημα! Για μη τήρηση του Συντάγματος και για πολλά πολλά ακόμα!!! Πηρε βεβαια σκληρή απάντηση απο τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποιος τηρεί στο ακέραιο το Σύνταγμα και τούς Νόμους του Κράτους. 
            Κατα την αποψη μου τουτη η Βουλή μπορει και πρέπει να βρει μια λυση! Πρέπει και ειναι δυνατόν να σχηματιστεί μια Κυβερνηση Εθνικής Ενότητας, ή Ειδικου Σκοπού, προκειμένου να μην εχουμε προβλήματα με τους Δανειστές μας, γιατι μπορει να πήραμε το δάνειο, ομως τα προβληματα παραμένουν άλυτα!!!
                 Οχι επειδή ο Αλέξης δέν μπορει να τα βρεί με τον Λαφαζάνη να την πληρώσουμε ολοι εμεις... Ετσι;
           Εκτός και αν ο Τσίπρας ήθελε να τήν...κοπανήσει, που οπως καταλαβαίνω, ειναι και το πιο σίγουρο... Ήθελε να τα...βροντήξει ολα κατω και να φύγει!!!
           Ε, Αλέξη μου;
                                                              Γιώργος Κοντονής
            







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου