Η "ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ"!!!

• Αυτη η..."απελθούσα" προεδρος...
• Σνόμπαραν την Ζωιτσα, στην Διάσκεψη!
• Πόλεμος Τσιπρα - Κωνσταντοπούλου...

          Σκληρός!
          Αιματηρός!
          Απάνθρωπος! Και...
          Αδυσωπητος πόλεμος εχει ξεσπάσει μεταξυ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τής προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.
          Ειναι ενας πόλεμος που ΟΥΔΕΙΣ μπορει να πει με βεβαιότητα το που θα καταλήξει!
              Το μονο σίγουρο ειναι πως, οι απώλειες θα ειναι πολλές και δυσάρεστες! Και οπως  λένε οι γνωρίζοντες και πρόσωπα και πράγματα και απο τα δύο σκληρά αντιμαχόμενα στρατόπεδα, "θα...κλάψουν μανούλες"!
          Φαίνεται, οτι εκεινο που εχει...κοστίσει καί μάλιστα πολύ, στην "κυρία πρόεδρο της Βουλής", ειναι εκεινη η κουβέντα που...ξεστόμισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος η  Ολγα Γεροβασίλη, το, "η απελθούσα"! Τι ηταν αυτο που ειπε η κυρία εκπρόσωπος... Ε; Η Ζωη Κωνσταντοπούλου εγινε έξαλλη! Τα εβαλε με ολους και με ολα! Ποιος είδε την Ζωιτσα εκεινη τήν ωρα και δέν την φοβήθηκε! 
          Έξαλλη την "κυρία πρόεδρο της Βουλής" εχει κάνει ακόμα και η απόφαση ολων των Κομμάτων να γυρίσουν την πλάτη στο κάλεσμα της Ζωιτσας μας, για Διάσκεψη Προέδρων! Δεν...πάτησε ΟΥΔΕΙΣ! Ουτε και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής φάνηκε! Ετσι εγινε η Διάσκεψη των Προέδρων μονο με τήν συμμετοχη του νέου Κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη! Η κ. Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να επαναλάβει και σημερα την Διάσκεψη Προέδρων.  Για να δουμε ποιοι θα...πάνε! Μάλλον ΟΥΔΕΙΣ θα φανεί κι'αυτη την φορά!
          Οταν βρει ευκαιρία η "κυρία πρόεδρος της Βουλής" τα'χώνει τόσο στον Πρόεδρο της Δημοκρατιας (ο Προκόπης Παυλόπουλος που τηρεί κατα γράμμα το Σύνταγμα και τούς Νόμους του Κράτους της δίνει την απάντηση που πρέπει...), οσο και στον Πρωθυπουργό! Και τι δέν του λέει του Αλέξη Τσίπρα, ο οποιος τονίζει πως η Ζωιτσα εχει κρίση Εξουσιομανίας! Και ακόμα οτι συμπεριφέρεται ως Δικτάτορας!
          Ειναι αλήθεια.
          Τούτον τόν Αύγουστο, τουλάστον δεν θα πλήξουμε!
                                                          Γιώργος Κοντονής





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου