ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ...

• Ολομέλεια με...13 παρόντες Βουλευτές!
• Επιτροπή με...δυο μέλη!
• Τα...καμώματα της Ζωιτσας μας!

           Αυτή η γυναίκα δέν...τρώγεται με τιποτα!
           Και η πλάκα ειναι οτι πιστευει οτι εχει...πιάσει τον Πάπα απο τα...γενια! Και οχι μόνο το πιστευει, αλλά  με τον τρόπο που διοικεί, το κάνει πράξει, το δείχνει και το...λέει κι'ολας!!!
           Ο λόγος για τήν "κυρία πρόεδρο της Βουλής", η οποία εξακολουθεί να κάνει τα δικά της! Να παίρνει μονομερώς αποφάσεις! Να κάνει Επιτροπές, εστω και αν ειναι μόνη της! Να συγκαλεί την Ολομέλεια της Βουλής με 13 παρόντες βουλευτές!!! Ολοι ανεξάρτητοι που ανήκουν τωρα στο νέο Κόμμα Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτης Λαφαζάνης  και ΣΙΑ!.. 
           Ετσι και χθές η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ενεργεί ως Δικτατορας (οπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ!) εκανε τα δικά της!
           Ενεργώντας οπως ενας Αυτοκράτορας και με εκεινο το αλησμόνητο (Παναγία Μου) αποφασίζουμε καί διατάζουμε και παρα το γεγονός οτι βρισκόμαστε με μια παραιτημένη Κυβέρνηση, με μια Βουλή στήν οποία, απο τήν ωρα της παραίτησης της Κυβέρνηση, να μήν πατάει ΟΥΔΕΙΣ, η κυρία πρόεδρος της Βουλής, κάνει οτι γουστάρει!!!
           Με δική της απόφαση, συνεδρίασε η Επιτροπή (μια απ'ολες!) με δύο μέλη βουλευτές! Ναι! Δέν διαβάσατε λάθος! Μάλιστα αυτή η Επιτροπή πήρε και αποφάσεις!!! Μην γελάτε! Το πράγμα ειναι πολύ σοβαρό! Βέβαια εσεις το βλέπετε απο την...αστεία του πλευρά και καλά κάνετε!
           Ακόμα ειχαμε, με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και συνεδρίαση  της Ολομέλειας της Βουλής, στήν οποία πηραν μέρος 13 βουλευτές, ολοι του νέου Κόμματος του Παναγιώτης Λαφαζάνης και ΣΙΑ! Άμεε! 
           Μάλιστα οπως ειπε η κυρία πρόεδρος της Βουλής, η συνεδρίαση της...Ολομέλειας της Βουλής, θα επαναληφθεί καί σημερα! Ειναι μαζύ της αλλωστε και η...κολλητή της Ραχήλ Μακρή!..  Οχι παίζουμε!!!
           Ειναι πάντως γεγονός, πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέν μας άφησε να πληξουμε τούτο το καλοκαίρι που επειδή δέν ειχαμε χρήματα (αχ, αυτη η Οικονομική κρίση!!!) μείναμε στο σπίτι μας χωρίς να πάμε εστω και μια εβδομάδα διακοπές!!! Ή, μηπως κάνω λάθος; Ε;
           Ναι! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέν αντέχεται αλλο!
           Ψέματα;
                                                            Γιώργος Κοντονής
           





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου