ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...

• Με τίς εκλογές, ξεχάσαμε τα εθνικά θέματα!
• Άγρια μεσάνυκτα γκρέμισαν τον ΙΝ του Αγίου Αθανασίου.
• Γιατι τα Ελληνικα κανάλια δέν έδειξαν τίποτα;

           Με τούτα και με'κεινα, ξεχάσαμε ολα τ'αλλα!
           Τα Εθνικά μας θέματα πέρασαν σε...δεύτερη θέση, για να μήν πω σε τριτοτέταρτη!
           Τούτη την Κυβέρνηση, τόν Αλέξη Τσιπρα, το μόνο που τήν ενδιαφέρει ειναι να κερδίσει τίς εκλογές! Κι'ετσι ολοι τους να κρατήσουν τίς θεσεις τους! Ειναι βλέπετε...καρφωμένοι στίς καρέκλες τους!!!
             Ετσι οι Αλβανοί με εντολή μάλιστα του ίδιου του Πρωθυπουργού τους Έντι Ράμα γκρέμισαν, ισοπέδωσαν στήν κυριολεξία τα άγρια μεσάνυκτα τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στίς Δρυμάδες της Χειμάρρας.
           Τίποτα πια δέν θυμίζει σ'εκεινο το σημείο οτι υπήρχε πρίν λιγες ώρες ενας περίκαλος Ιερός Ναός.  Η εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, η οποία μετα τίς όποιες κακουχίες πέρασε, κατάφερε και για πάνω απο 30 χρόνια δέχθηκε χιλιάδες πιστούς, που ηρθαν, πήγαν για να ανάψουν  ενα κεράκι, να προσευχηθούν και να ζητήσουν την βοήθεια του Θεού, της Παγαγίας Μας, του Κυρίου Μας και του Αγίου Αθανασίου στην μνήμη του οποίου ηταν κτισμένος ο Ιερός Ναος.
            Ηρθε ομως ως αλλος Τζιχαντιστής ο Αλβανός Πρωθυοουργός και μεσα στά μεσάνυκτα χθές ισοπέδωσε τον ΙΝ του Αγίου Αθανασίου. Η υπόθεση αυτή παίρνει τωρα πολιτικές διαστάσεις... Και ετσι πρεπει να γίνει... Άσχετα εαν οι δικοί μας εδω για ολα αυτα, σημασία δέν δίνουν! Το γιατι, ολοι το ξέρετε... Ο μόνος που πήρε θέση ηταν ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ο Κώστας Κούτρας. Ολοι οι αλλοι σιώπησαν, δυστυχώς! Πρέπει η Ελλαδα να πει οχι στην Αλβανια, οταν αυτη θελήσει να μπει στήν Ενωμένη Ευρώπη... Οχι στήν Αλβανια λοιπόν...
             Αληθεια δέν σας κάνει εντύπωση το γεγονός οτι ολα τα Ελληνικά κανάλια δεν έδειξαν και δέν ειπαν τίποτα! Γιατι άραγε; Μήπως επειδη το θέμα δέν πουλαει; Ε; Αλλα οπως φαινεται τα Εθνικά μας θέματα δεν περνάνε πια!
                Ντροπή...
                Περισσότερα με πλούσιο φωτογραφικό αποκλειστικό ρεπορταζ μπορείτε να βρειτε, να διαβάσετε στο ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, στο http://fosxristoy.blogspot.gr
                                                                  Γιώργος Κοντονής










0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου