ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

• Κυβέρνηση προσωπικοτήτων!
• Μια τετοια Κυβέρνηση χρειάζεται...
• Η..."ζωή" της καί πέραν των 24 ημερών!

           Έγραφα-σχολίαζα και χθές, αμέσως μετα την ορκωμοσία της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης, οτι μιά τέτοια Κυβέρνηση μας χρειάζεται!
           Και ειναι αληθεια αυτό...
           Θα μπορούσαμε να ειχαμε αποφύγει τίς Εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου του 2015, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτερα ο Αλέξης Τσίπρας καταλάβαινε πόσο κακο κάνουν οι Εκλογές σε μια Οικονομία, που εχει καταστραφεί , οπως η δική μας! Ομως ο παραιτηθείς πρώην Πρωθυπουργός βάζει τήν χώρα μας σε μεγάλη περιπέτεια, δυστυχώς! Δέν του έφθανε το γεγονός οτι ο Ελληνικός λαός μέσα σε εξι μήνες της δικής του διακυβέρνησης πέρασε τίς μεγαλυτερες περιπέτειες και στό τέλος τον Αλεξη Τσίπρα και την για τελευταία φορα Αριστερά Κυβέρνηση του, πληρώνουμε οχι ακριβά, αλλά πανάκριβα!!! Μέχρι τώρα αυτη η άσχετη παρεούλα (τους) κόστισε περισσότερα απο 162 δισεκατομμύρια ευρώ!!! Αυτη ειναι είτε αρέσει, είτε οχι, η πραγματικότητα!!!
                Γιατι λοιπόν ο "παραιτηθείς-πρώην κύριος Πρωθυπουργός" ειπε οχι σε μια Κυβέρνηση Προσωπικοτήτων;
                Μα για ιδιον όφελος!!! Ειναι η απάντηση! Γλυκάθηκε, του πήρε τα μυαλά η ομορφη Εξουσία και δέν ήθελε να τήν αφήσει! Ή, ήθελε με τόν τρόπο αυτόν ο "μικρός Αλέξης", οπως τον εχει χαρακτηρίσει ο "κύριος πρόεδρος των ΑΝ ΕΛ", να την κάνει με γρήγορα και οχι με ελαφρά πηδηματάκια, οπως τόν κατηγορούν  ευθέως τα αλλα Κόμματα!!! Και προσωπικά πιστευω οτι εχουν δίκιο!!!
               Επιμένω.
          Μια τετοια Κυβέρνηση, οπως αυτή των Προσωπικοτήτων που εχουμε σήμερα, μας χρειάζεται! 
              Θα μπορουσε λοιπόν να ειχαμε μια Κυβέρνηση με υπουργούς κάποιους απο τίς πολλές προσωπικότητες, που εχει η Χώρα μας και η οποία με την στήριξη και τών 300 της Βουλής, ειμαι βέβαιος οτι, θα τα κατάφερνε και θα έβγαζε την χώρα μας απο τα αδιέξοδα!!!
Πιστευω οτι κι'εσεις συμφωνείτε μαζύ μου!
          Ισως η σημερινή Κυβέρνηση απο Προσωπικότητες, της Βασιλικής Θάνου να εχει μεγαλύτερη ζωή απο τίς 24 ημερες! 
              Μακάρι...
                                                        Γιώργος Κοντονής
     






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου